Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2016

14/09/2016
Κριός
Ήπια ξεκινά η μέρα, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης το πρωί να προσφέρει αρμονία και να κάνει τις σχέσεις πιο ευχάριστες.

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media.
Ταύρος
3114/09/2016
Ταύρος
Ξεκινά καλά η μέρα για τα επαγγελματικά σας, ενώ γενικά είναι πιο ήπιο το κλίμα το πρωί. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται σήμερα κυρίως στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη – φαίνεστε περισσότερο δημοσίως. Επαφές με άτομα εξουσίας. Πιθανές περισσότερες υποχρεώσεις. Καλή μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας.
Δίδυμοι
14/09/2016
Δίδυμοι
Μετά από τις πολλές εντάσεις των προηγούμενων ημερών, έρχεται σήμερα ένα αίσθημα ειρήνης, και ξεκινά η μέρα πιο όμορφα, με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης να επαναφέρει κάποιες ισορροπίες. Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Διδασκαλία, συγγραφή, φιλοσοφία, πολιτική.
Καρκίνος
14/09/2016
Καρκίνος
Όλοι ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες με τις έντονες όψεις του πολεμικού Άρη, σήμερα όμως επέρχεται μια ησυχία και ειρήνη, με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης το πρωί να μαλακώνει τα συναισθήματα, ενώ βοηθά και σε κάποια θέματα οικονομικά και σπιτιού. Κάπως πιο εσωστρεφής μέρα, θα είναι όμως και ερωτική – βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.
Λέων
4/09/2016
Λέων
Επιτέλους γίνεται πιο ήπιο το κλίμα μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης το πρωί κάνει τις σχέσεις και το πάρε-δώσε με τους άλλους πιο αρμονικό. Μια μέρα κοινωνική, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ η εστίασή σας βρίσκεται κυρίως στο σύντροφο και τους συνεργάτες.
Παρθένος
14/09/2016
Παρθένος
Συγκρουστήκατε αρκετά τις προηγούμενες μέρες με τις δύσκολες πολεμικές όψεις του Άρη, όμως η σημερινή μέρα ξεκινά ήπια και μαλακώνει η διάθεση. Θα είναι μια μέρα παραγωγική, ενώ και τα έσοδα δεν πάνε άσχημα. Τακτοποίηση καθημερινών και επαγγελματικών εργασιών και λεπτομερειών. Έμφαση επίσης σε διατροφή, υγεία, fitness, αλλά και στα κατοικίδια.
Ζυγός
14/09/2016
Ζυγός
Όμορφα ξεκινά η μέρα με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης, κι έτσι εξομαλύνονται οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Μια μέρα ευχάριστη, στην οποία είναι πιθανό να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι κλπ. Ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Αυξημένη λάμψη, δημιουργικότητα, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση.
Σκορπιός
14/09/2016
Σκορπιός
Μαλακώνει την ψυχολογία σας το πρωί η θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης, κι έτσι η μέρα ξεκινά όμορφα, μια αρμονία που ήταν απαραίτητη μετά τις εντάσεις των δύσκολων όψεων του Άρη τις προηγούμενες μέρες. Έμφαση σήμερα δίνει η Σελήνη στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, στην ιδιωτική σας ζωή γενικά, και στα συναισθήματα ή το παρελθόν.
Τοξότης
14/09/2016
Τοξότης
Τρέξατε και συγκρουστήκατε πολύ τις τελευταίες μέρες με τις δύσκολες όψεις του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, όμως η σημερινή μέρα ξεκινά πιο ήπια και επέρχεται μια αρμονία. Μια επικοινωνιακή μέρα, με αρκετές συναντήσεις, συζητήσεις, ιδέες και μετακινήσεις. Έμφαση στις συγγενικές σχέσεις, αλλά και στη μάθηση, τη πληροφόρηση, σε σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα.

Αιγόκερως

14/09/2016
Αιγόκερως
Καλή μέρα για τα οικονομικά σας, με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης το πρωί να βελτιώνει τα έσοδα, ενώ προσφέρει εύνοια και στα επαγγελματικά. Πιο ήρεμη η σημερινή μέρα και ξεπερνιούνται οι εντάσεις που προκάλεσε ο Άρης με τις δύσκολες όψεις που σχημάτισε τις προηγούμενες μέρες. Μέρα με ωραία ψώνια και απόλαυση της ζωής.
Υδροχόος
14/09/2016
Υδροχόος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα εξωστρεφής και δραστήρια, με πιθανά κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Το πρωί, η θετική της όψη με την Αφροδίτη προσφέρει αίσθημα αρμονίας και διευκόλυνση στην πραγματοποίηση επιθυμιών και στόχων. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας σήμερα.
Ιχθύες
14/09/2016
Ιχθύες
Υποχωρούν σήμερα οι εντάσεις που προκάλεσαν οι πολεμικές όψεις του Άρη τις προηγούμενες μέρες, ενώ η μέρα ξεκινά ήπια και με ανακουφισμένη τη ψυχολογία σας, λόγω της αρμονικής όψης Σελήνης-Αφροδίτης. Σήμερα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να αποσυρθείτε και να κοιμηθείτε ίσως περισσότερο. Ενασχόληση με τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία. Κλείσιμο θεμάτων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics