Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2016

15/09/2016
Κριός
Ήπια η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη απ' τους φευγάτους Ιχθύς να αυξάνει τις τάσεις φυγής, όμως θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να απομακρυνθείτε από φασαρίες. Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει το κλίμα ονειρικό. Ιδανική μέρα για ό,τι καλλιτεχνικό, πνευματικό, φιλανθρωπικό.

Το βράδυ ίσως βγουν κάποια δυσάρεστα συναισθήματα ή ενοχές.
Ταύρος
15/09/2016
Ταύρος
Οι φίλοι είναι στο προσκήνιο σήμερα και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, ή να κινηθείτε μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ή στο ίντερνετ και τα social media. Ονειρεύεστε το μέλλον, κάνετε σχέδια. Το βράδυ η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου ίσως προκαλέσει κάποιες σκληρές συμπεριφορές σε φιλίες κι ερωτικά.
Δίδυμοι
15/09/2016
Δίδυμοι
Ονειρικό το κλίμα σήμερα με τη Σελήνη απ' τους Ιχθύς που συναντά κιόλας τον φευγάτο Ποσειδώνα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την αφηρημάδα, τα μπερδέματα και τις τάσεις φυγής. Πιθανές παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά και με άτομα εξουσίας. Επίσης, το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου πιέζει συναισθηματικά και προκαλεί δύστροπες συμπεριφορές.
Καρκίνος
15/09/2016
Καρκίνος
Αρκετά ρομαντικό το κλίμα σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προσφέρει διέξοδο και φυγή απ' τα καθημερινά, μέσω της τέχνης, του διαβάσματος, των εκδρομών, της τέχνης κλπ. Έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, νομικά. Το βράδυ, η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου προκαλεί ένα αίσθημα ματαιότητας αλλά και κάποια πρακτικά εμπόδια ή φέρνει πολλές δουλειές.
Λέων
15/09/2016
Λέων
Πιο ήσυχη και εσωστρεφής μέρα, αλλά και αρκετά ερωτική – ιδανική για να περάσετε ρομαντικές ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο. Μια έμφαση υπάρχει σε θέματα οικονομικά, όπου θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα, τις υποσχέσεις και τις εξαπατήσεις, κυρίως σε δάνεια, χορηγίες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Το βράδυ προσέξτε κάποια εμπόδια στα ερωτικά ή με τα παιδιά.
Παρθένος
15/09/2016
Παρθένος
Κοινωνική και αρκετά ονειρική μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει τους Ιχθύς και να συναντά τον υπερβατικό Ποσειδώνα, κι έτσι ο ρομαντισμός αυξάνεται κατακόρυφα, το ίδιο και οι καλλιτεχνικές τάσεις κι εμπνεύσεις. Έχετε ανάγκη να ερωτευτείτε και να ονειρευτείτε, το βράδυ όμως, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να σας “γειώσει”.

Ζυγός
15/09/2016
Ζυγός
Έμφαση στα εργασιακά και σε καθημερινές δουλειές δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά η συνάντησή της με τον ονειρικό Ποσειδώνα μάλλον μπερδέματα και τάσεις φυγής θα φέρει – δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου ίσως φέρει κάποια σκληρά λόγια και κριτικές, ή εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.
Σκορπιός
15/09/2016
Σκορπιός
Μια ερωτική μέρα για το ζώδιό σας, ιδανική για να βγείτε, να φλερτάρετε και να απολαύσετε επίσης καλλιτεχνικά δρώμενα – η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει το κλίμα ονειρικό και αυξάνει τις καλλιτεχνικές τάσεις κι εμπνεύσεις. Το βράδυ ίσως μπουν κάποια όρια, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε οικονομικά θέματα – πιθανές πιέσεις.
Τοξότης
15/09/2016
Τοξότης
Δεν λείπει το εσωτερικό μπέρδεμα σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς να προκαλεί μια θολούρα, αν όχι ένα αίσθημα χάους. Προσέξτε την πολυδιάσπαση, τα ψέματα και τις παρεξηγήσεις. Έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου σάς “γειώνει”, ενώ προκαλεί και κάποιες πιέσεις ή συναισθήματα ανεπάρκειας.
Αιγόκερως
15/09/2016
Αιγόκερως
Επικοινωνιακή μέρα, με συναντήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια, όμως η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα ίσως προκαλέσει μπερδέματα ή παρεξηγήσεις. Προσέξτε και τα ψέματα και την αφηρημάδα. Έμφαση σε μάθηση, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου βγάζει κάποιες δύσκολες σκέψεις κι ενοχές στην επιφάνεια.
Υδροχόος
15/09/2016
Υδροχόος
Κυρίως σε οικονομικά θέματα δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, σε πληρωμές, συναλλαγές διάφορες, αγορές, πωλήσεις, ψώνια. Προσέξτε τα μπερδέματα και τις εξαπατήσεις. Πιο ήπια μέρα, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις. Το βράδυ υπάρχουν κάποιες πιέσεις, τόσο οικονομικές, όσο και σε φιλίες.
Ιχθύες
15/09/2016
Ιχθύες
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα ασχοληθείτε πιο πολύ με τον εαυτό σας, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα, αποφάσεις ή πρωτοβουλίες. Η συνάντησή της με τον υπερβατικό Ποσειδώνα αυξάνει τον ρομαντισμό, τη καλλιτεχνική έμπνευση αλλά και τη θολούρα και τις τάσεις φυγής. Το βράδυ είναι κάπως πιεστικό, με πιθανά συναισθήματα ανεπάρκειας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics