Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2016
  • 1019/09/2016
    Κριός
    Ήρεμη η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το αργό ζώδιο του Ταύρου και να κάνει τους ρυθμούς ανάλογα βραδείς.

Ενασχόληση με οικονομικά θέματα, πληρωμές, ψώνια. Απόλαυση των αισθήσεων. Η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη βοηθά σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προχωρούν εύκολα και θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.


Ταύρος
 19/09/2016
Ταύρος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Καλή μέρα για πρωτοβουλίες. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη κάνει το κλίμα αρμονικό στον εργασιακό χώρο, βοηθά θέματα επαγγελματικά, όπως επίσης και θέματα οικονομικά κι ερωτικά. Καθημερινές δουλειές επίσης τακτοποιούνται εύκολα.
Δίδυμοι
19/09/2016
Δίδυμοι
Καθώς η Σελήνη σήμερα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα κλεισίματος κύκλων και θεμάτων, σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη είναι αρκετά καλή για τα ερωτικά και τις συνεργασίες – επικρατεί αρμονικό κλίμα στις σχέσεις και υπάρχει ενδιαφέρον.

Καρκίνος
19/09/2016
Καρκίνος
Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς και να δικτυωθείτε σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον ανάλογο τομέα της φιλίας και της δικτύωσης. Ενασχόληση με ομάδες, οργανώσεις, ίντερνετ και social media. Πιο αρμονικά τα συναισθήματα με τη θετική όψη Αφροδίτης-Άρη, η οποία διευκολύνει και θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων κι εργασίας.

Λέων
19/09/2016
Λέων
Έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα δίνει σήμερα η Σελήνη και είναι καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να προβληθείτε επίσης κοινωνικά. Καλή μέρα επίσης για οργάνωση της ζωής σας. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη κάνει την επικοινωνία πιο αρμονική, το ίδιο και τις μετακινήσεις, ενώ αρμονία κι ενδιαφέρον υπάρχει και στα ερωτικά.
Παρθένος
19/09/2016
Παρθένος
Αισιόδοξη, αρμονική και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα εκπαίδευσης, διδασκαλίας, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Καλή μέρα για διάβασμα και συγγραφή. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη προσφέρει μια ενίσχυση οικονομική και συναισθηματική, όπως επίσης και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας.
Ζυγός
19/09/2016
Ζυγός
Κυρίως σε οικονομικά ζητήματα δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, ενώ αναμένεται μια ενίσχυση. Βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφο, πιο αρμονικά τα συναισθήματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Άρη, κάνει το πάρε-δώσε και την επικοινωνία με τους άλλους να έχουν περισσότερη ισορροπία, καλή πρόθεση κι ενδιαφέρον.
Σκορπιός
19/09/2016
Σκορπιός
Κοινωνική και πιο αρμονική η σημερινή μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, ή να γνωρίσετε κάποιους ανθρώπους. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη προσφέρει ψυχική αρμονία και ηρεμία, ενώ ενισχύει και το εισόδημά σας, αλλά βοηθά και σε εύκολη τακτοποίηση ζητήματα οικονομικά, πληρωμές κλπ.
Τοξότης
19/09/2016
Τοξότης
Εργασία και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της δουλειάς και να κάνει τη μέρα αρκετά παραγωγική. Έμφαση σε λεπτομέρειες και σε θέματα υγείας και διατροφής. Η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη διευκολύνει τα σχέδια και τους στόχους σας, ενώ προσφέρει περισσότερη αρμονία με τους φίλους και τους γνωστούς.

Αιγόκερως
19/09/2016
Αιγόκερως
Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, και ίσως βρείτε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να κάνετε σπορ και χόμπι. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη διευκολύνει θέματα επαγγελματικά, προσφέρει αρμονία στις συνεργασίες, ενώ βοηθά και στο εύκολο κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων.
Υδροχόος
19/09/2016
Υδροχόος
Σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων κυρίως δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, ενώ ίσως αποτραβηχτείτε στον χώρο σας – βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη διευκολύνει διάφορα ζητήματα και τις σχέσεις, ενώ βοηθά θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών αλλά και την εξέλιξη σχεδίων. Πραγματοποιούνται κάποια θέλω σας.
Ιχθύες
19/09/2016
Ιχθύες
Επικοινωνιακή, κινητική και ζωηρή μέρα, με διάφορες επαφές, με αρκετή κουβεντούλα και με μετακινήσεις, βόλτες ή ταξιδάκια. Έμφαση σε σεμινάρια, μαθήματα, γράψιμο, διάβασμα. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη προσφέρει μια ενίσχυση ή διευκόλυνση οικονομική αλλά και αρμονία ψυχολογική, ενώ βοηθά και στο εύκολο προχώρημα επαγγελματικών θεμάτων και ξεκινημάτων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics