Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2016

23/09/2016
Κριός
Για άλλη μια φορά σχηματίζεται η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες ωθεί σε επιτυχημένες επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες, ενώ άτομα επιρροής σάς ενισχύουν.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και θα τονώσει την ερωτική σας ζωή έως τις 18/10, ενώ θα ενισχύσει και τα οικονομικά σας, μέσα από δάνεια, χορηγίες, επενδύσεις, ρυθμίσεις κλπ.
Ταύρος

23/09/2016
Ταύρος
Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται για άλλη μια φορά, σας δίνει επιρροή επικοινωνιακή και αρκετές δημιουργικές ιδέες αυτές τις μέρες, ενώ κάνει και την επικοινωνία βαθιά στα ερωτικά. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα φέρει όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, νέες σχέσεις και συνεργασίες, και ωραία κοινωνική ζωή, έως 18/10.
Δίδυμοι
23/09/2016
Δίδυμοι
Μια ακόμα φορά σχηματίζεται το καλό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο αυτές τις μέρες βοηθά κυρίως σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας και οικονομικών, ενώ ενισχύει και την ψυχολογία σας. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και θα βελτιώσει τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας έως τις 18/10. Πιθανά και φλερτ στη δουλειά.
Καρκίνος
23/09/2016
Καρκίνος
Ωραία για την ερωτική σας ζωή θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, η οποία έως τις 18/10 θα αυξήσει τις κατακτήσεις και τη λάμψη σας. Ωραίες στιγμές διασκέδασης. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά. Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται ξανά, βελτιώνει και βαθαίνει την επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες – καλή για συμφωνίες.
Λέων
23/09/2016
Λέων
Σχηματίζεται για άλλη μια φορά η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία είναι ευεργετική για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, κι έτσι αυτές τις μέρες γίνονται γόνιμες επαφές και καλές συμφωνίες. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και θα μαλακώσει την ψυχολογία σας, ενώ θα βελτιώσει τις σχέσεις με τους δικούς σας, έως 18/10. Καλή εποχή για διακόσμηση του σπιτιού.
Παρθένος
23/09/2016
Παρθένος
Ξανασχηματίζει ο Ερμής απ' το ζώδιό σας θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει δημιουργικές ιδέες, καλά ξεκινήματα και συμφωνίες, ενώ βαθαίνει την επικοινωνία στα ερωτικά και γενικά. Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης παράλληλα, θα κάνει πιο γλυκό τον τρόπο που μιλάτε και γράφετε έως 18/10, ενώ θα φέρει όμορφες βόλτες και ταξιδάκια.
Ζυγός
23/09/2016
Ζυγός
Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, όμως θα ευνοήσει τώρα τα οικονομικά σας, κι έτσι έως τις 18/10 θα βελτιωθούν τα έσοδα και θα κάνετε ωραίες αγορές, ενώ θα απολαύσετε τη ζωή και τις αισθήσεις. Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται για άλλη μια φορά, σας βοηθά αυτές τις μέρες να κλείσετε θέματα και να προχωρήσετε ζητήματα σπιτιού.
Σκορπιός
23/09/2016
Σκορπιός
Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα η γλυκιά Αφροδίτη και θα ομορφύνει τη διάθεση και την εμφάνισή σας έως τις 18/10, ενώ θα έλκετε τους άλλους κοντά σας, ένα διάστημα με νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται ξανά, φέρνει αυτές τις μέρες σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας κι επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες.
Τοξότης
23/09/2016
Τοξότης
Επιτυχείς επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται για μια ακόμα φορά, ενώ ενισχύεται το εισόδημά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο έως τις 18/10, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και πιθανούς κρυφούς ή ανεκπλήρωτους έρωτες.
Αιγόκερως
23/09/2016
Αιγόκερως
Ευεργετικό το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται πάλι, το οποίο αυτές τις μέρες σάς προσφέρει επιρροή επικοινωνιακή, και προχωράτε σε επιτυχημένα ανοίγματα και συμφωνίες. Εύνοια σε εκπαίδευση, ταξίδια, νομικά. Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ευνοήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης έως 18/10 – θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας. Διαδικτυακά φλερτ.
Υδροχόος
23/09/2016
Υδροχόος
Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και θα βελτιώσει την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας έως τις 18/10, ένα διάστημα καλό για δημόσιες σχέσεις και για συνεργασίες. Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα βοηθά αυτές τις μέρες στο επιτυχές προχώρημα οικονομικών θεμάτων και στο κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων.
Ιχθύες
23/09/2016
Ιχθύες
Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται ξανά, κάνει την επικοινωνία στις σχέσεις πιο ουσιαστική αυτές τις μέρες, ενώ γίνονται σημαντικές συζητήσεις και συναντάτε άτομα με επιρροή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα απογειώσει τη γοητεία σας έως 18/10, ένα διάστημα επίσης με ωραία ταξίδια και με φλερτ εκεί, ενώ εύνοια θα δώσει σε θέματα νομικά.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics