Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2016

Την 1η δόση, ύψους 26.3 εκατομμυρίων ευρώ, για τις τηλεοπτικές άδειες κατέθεσε η εταιρεία ALTEREGO του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου είχε καταβάλει και αυτός τη πρώτη δόση, ύψους 14.533.333 ευρώ.

Την ίδια ώρα υπάρχει φημολογία σύμφωνα με την οποία τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα κατατεθεί η πρώτη δόση και από τους Θοδωρή Κυριακού και Γιάννη Καλογρίτσα.

Η δεύτερη δόση θα πρέπει να καταβληθεί εντός του 2017 και η τρίτη εντός του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καταστατικό του διαγωνισμού αναφέρει ότι εάν κάποιος υπερθεματιστής δεν καταθέσει έγκαιρα την πρώτη δόση ή αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις (πόθεν έσχες κλπ) τότε θα αποκλειστεί και υπερθεματιστής θα χριστεί ο α’ επιλαχών.

Υπενθυμίζεται πως α’ επιλαχών είναι η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη ενώ β’ επιλαχών ο ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics