Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2016
  •  

    27/09/2016
    Κριός
    Ο πλανήτης σας Άρης, εισέρχεται σήμερα στον Αιγόκερω, το καλύτερο ζώδιο για εκείνο, απ' όπου έως τις 9/11 θα σας κάνει να οργανώσετε καλά τη ζωή σας, ενώ θα σας ωθήσει σε δυναμικά επαγγελματικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες.

Αυτό που θέλει προσοχή στο διάστημα αυτό είναι οι εντάσεις, κυρίως με άτομα εξουσίας, η κούραση και ο εγωισμός.


Ταύρος
 27/09/2016
Ταύρος
Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Άρη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω από σήμερα έως τις 9/11, ένα διάστημα που θα τονωθούν οι δυνάμεις σας, ενώ θα προχωρήσετε σε ανοίγματα. Έντονη δραστηριότητα και πρωτοβουλίες ή ξεκινήματα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με συγγενείς και δασκάλους κυρίως.


Δίδυμοι
 27/09/2016
Δίδυμοι
Η αλλαγή ζωδίου του Άρη θα σας δραστηριοποιήσει για θέματα κυρίως οικονομικά έως τις 9/11, ένα διάστημα στο οποίο θα διεκδικήσετε και θα προχωρήσετε ζητήματα που αφορούν δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, κληρονομικά κλπ. Παράλληλα, η διέλευση αυτή θα τονώσει την ερωτική σας ζωή. Προσοχή χρειάζεται σε ζήλιες, πάθη, ίντριγκες και χειριστικές συμπεριφορές.
Καρκίνος
27/09/2016
Καρκίνος
Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Άρης και σας βάζει σε μια περίοδο με δυναμικά ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία, συνολικά έως τις 9/11. Θα είναι ένα διάστημα όμως στο οποίο θα χρειαστεί προσοχή σε συγκρούσεις κι εγωισμούς. Κουραστική εποχή επίσης, ίσως θα πρέπει να “τρέξετε” για άλλους ανθρώπους.


Λέων
27/09/2016
Λέων
Έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο ξεκινά από σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος έως τις 9/11 θα σας ωθήσει σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς στο διάστημα αυτό. Επίσης η υγεία και η διατροφή σας θα χρειαστεί προσοχή, καθώς ενδέχεται να αυξηθεί η τάση για φλεγμονές και ατυχήματα.
Παρθένος
27/09/2016
Παρθένος
Εποχή με ερωτικά ξεκινήματα, με την αλλαγή ζωδίου του Άρη σήμερα και μέχρι τις 9/11 να σας δραστηριοποιεί και να σας ωθεί στη διεκδίκηση του ατόμου που σας ενδιαφέρει – εποχή με καινούργιους έρωτες. Περίοδος επίσης με πιθανή εγκυμοσύνη. Αυξημένη δημιουργικότητα και ζωτικότητα. Εύνοια στα σπορ. Προσοχή σε εντάσεις με τα παιδιά.
Ζυγός
27/09/2016
Ζυγός
Ξεκινά ένα δραστήριο αλλά κουραστικό διάστημα σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος μέχρι τις 9/11 θα σας κρατά σε κίνηση, κυρίως λόγω θεμάτων σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας. Ένα διάστημα με μετακομίσεις, ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις, κλπ. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις με τους δικούς σας και τα απωθημένα. Πιθανοί πονοκέφαλοι, κρυώματα, φλεγμονές.


Σκορπιός
27/09/2016
Σκορπιός
Αλλάζει ζώδιο ο Άρης σήμερα και θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων έως τις 9/11, ένα διάστημα στο οποίο ο λόγος σας θα είναι οξύς, αν όχι εριστικός, και θα πρέπει να προσέχετε να μην προκαλείτε στο λόγο, στη γραφή αλλά και στην οδήγηση – μην βιάζεστε. Πιθανές εντάσεις με συγγενείς. Εποχή νέων μαθημάτων και σεμιναρίων.

Τοξότης
27/09/2016
Τοξότης
Φεύγει ο δυναμικός Άρης απ' το ζώδιό σας σήμερα, κι έτσι περνάτε σε πιο ήσυχη φάση, αφού απ' τον Αύγουστο σάς κράτησε σε ένταση. Τώρα θα επηρεάσει τα οικονομικά σας έως τις 9/11, ένα διάστημα που θα ανοίξετε νέες πηγές εσόδων, όμως δεν θα λείπει το άγχος και οι ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά θέματα. Πιθανές και κτητικές συμπεριφορές.
Αιγόκερως

  • 27/09/2016
    Αιγόκερως
    Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο πύρινος Άρης, και θα σας κάνει πολύ δυναμικούς κι αποφασιστικούς έως τις 9/11 που θα κάτσει, ένα διάστημα με πολλή δράση, με σημαντικές αποφάσεις, ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Θα πάρετε ρόλο αρχηγικό στο περιβάλλον σας, όμως προσέξτε τον εγωισμό, τις βιασύνες και να μην γίνεστε εριστικοί κι αντιπαθητικοί.
    Υδροχόος
    27/09/2016
    Υδροχόος
    Το πέρασμα του Άρη απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 9/11 θα σας ωθήσει να τρέξετε και να κλείσετε θέματα και κύκλους στη ζωή σας, κάτι που μπορεί να σας αγχώσει, όμως θα είστε αποτελεσματικοί τελικά. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο στο διάστημα αυτό, κυρίως λόγω φασαρίας ή άγχους. Κρυφοί εχθροί, απωθημένα.

    Ιχθύες
    27/09/2016
    Ιχθύες
    Καινούργιοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας με την αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος από σήμερα έως τις 9/11 θα σας ωθήσει επίσης σε δυναμική δραστηριοποίηση μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και μέσα στο ίντερνετ και τα social media. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς. Καινούργια σχέδια, ξεκίνημα υλοποίησης πλάνων.

  • To TvSport

    συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

    Για Διαφήμιση

    Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

    ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    • (+30) 6936915717
    • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    PrincElia Cosmetics