Breaking News
03 Οκτωβρίου 2016

Κριός
Οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα μαλακώνουν σημαντικά την ψυχολογία σας, ενώ ομορφαίνουν τα συναισθήματα στις σχέσεις και βιώνετε βαθύτερο και πιο ικανοποιητικό δέσιμο με τον σύντροφο και με κοντινούς ανθρώπους.

Έμφαση και εύνοια δίνει επίσης η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, οπότε υπάρχει μια ενίσχυση ή συμφέρουσες συμφωνίες και διακανονισμοί.
Ταύρος
03/10/2016
Ταύρος
Ωραία κοινωνική μέρα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να προσφέρουν αρμονία, ρομαντισμό και όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και τους φίλους. Πολύ καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού, για συμφωνίες και για τις συνεργασίες. Όμορφες συναντήσεις. Το πάρε-δώσε με τους άλλους γενικά γίνεται σε κλίμα καλής θέλησης κι ευγένειας.
Δίδυμοι
03/10/2016
Δίδυμοι
Βελτιώνεται σημαντικά σήμερα το κλίμα στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας με τις θετικές όψεις της Σελήνης, κι έτσι απολαμβάνετε την εργασία σας και μικρά πράγματα της ζωής. Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές συμφωνίες και συναντήσεις. Επίσης έμφαση και εύνοια υπάρχει και σε θέματα υγείας και διατροφής. Εστίαση και στα κατοικίδια.
Καρκίνος
03/10/2016
Καρκίνος
Όμορφα τα συναισθήματα σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, μια μέρα αρκετά ερωτική και δημιουργική, ιδανική για ρομαντικά ραντεβού και για απόλαυση της τέχνης και του θεάματος. Οι θετικές όψεις της Σελήνης απογειώνουν τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση, ενώ προσφέρουν αρμονία στα ερωτικά και με τα παιδιά.
Λέων
03/10/2016
Λέων
Μαλακώνουν πολύ τα συναισθήματα σήμερα με τις ευεργετικές όψεις της Σελήνης, κι έτσι ανακουφίζεται η ψυχολογία σας. Εύνοια δίνουν επίσης σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών. Αρμονία στους οικογενειακούς κι ερωτικούς δεσμούς. Ιδανική μέρα για να καλέσετε φίλους ή τον σύντροφο στο σπίτι για φαγητό. Φροντίστε και διακοσμήστε το χώρο σας.
Παρθένος
03/10/2016
Παρθένος
Η επικοινωνία σήμερα γίνεται όμορφα και ήπια, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να προσφέρουν αρμονία και γλυκύτητα. Βελτιώνουν σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σας, με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους, αλλά και με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Ιδανική μέρα για συμφωνίες. Όμορφα ταξιδάκια ή βόλτες. Ωραία μαθήματα και σεμινάρια.
Ζυγός
03/10/2016
Ζυγός
Εύνοια στα οικονομικά και τα εργασιακά προσφέρουν σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, κι έτσι τα έσοδα πάνε καλά, ίσως αγοράζετε όμορφα πράγματα και ρούχα, ενώ και στο χώρο δουλειάς δημιουργούνται γέφυρες και βελτιώνονται οι συνθήκες. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας, ενώ απολαμβάνετε τη ζωή και το καλό φαγητό.
Σκορπιός
03/10/2016
Σκορπιός
Η Σελήνη συναντά την γλυκιά Αφροδίτη στο ζώδιό σας σήμερα και ομορφαίνει σημαντικά το κλίμα, τη διάθεση και την εμφάνισή σας. Αρκετός ρομαντισμός, όμορφα συναισθήματα. Ιδανική μέρα για νέες σχέσεις και συνεργασίες, και για ρομαντικά ραντεβού. Το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα απογειώνει την καλλιτεχνική έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Μαγικές στιγμές τέχνης κι έρωτα.

Τοξότης
03/10/2016
Τοξότης
Ανακουφίζουν σημαντικά την ψυχολογία σας σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, ενώ δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να απομακρυνθείτε από φασαρίες και να ξεκουραστείτε βαθύτερα. Ιδανική μέρα για τέχνη και πνευματικότητα. Είναι πιθανό επίσης να κλείνουν με ευνοϊκό τρόπο ορισμένα θέματα και κύκλοι. Η οικογένεια παίζει ένα σωτήριο ρόλο.
Αιγόκερως
03/10/2016
Αιγόκερως
Ιδανική μέρα για να βγείτε με φίλους ή με το ταίρι σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να προσφέρουν αρμονία και όμορφα συναισθήματα. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια. Καλή μέρα επίσης για ενασχόληση με ομαδικές δραστηριότητες, με συλλόγους, κόμματα κλπ, αλλά και με το ίντερνετ και τα social media. Αρκετός ρομαντισμός, έμπνευση, ωραίες ιδέες.

Υδροχόος
03/10/2016
Υδροχόος
Ευεργετικές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, ιδανική μέρα για συνεργασίες, δημόσιες σχέσεις, συμφωνίες κι επαφές με άτομα εξουσίας, με τα οποία τώρα οι σχέσεις αποκτούν αρμονία και δέχεστε εύνοια από αυτά. Σωτήρια έσοδα ή οικονομικές κινήσεις. Φαίνεστε πιο όμορφοι και γλυκείς στο κοινό.
Ιχθύες
03/10/2016
Ιχθύες
Σας ευνοούν άμεσα σήμερα οι ευεργετικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, οι οποίες ομορφαίνουν τα συναισθήματα, προσφέρουν αρμονία στις σχέσεις, ενώ απογειώνουν τον ρομαντισμό, τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση. Εύνοια σε θέματα εκπαίδευσης και από δασκάλους. Ωραία ταξίδια, καλές επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics