Breaking News
05 Οκτωβρίου 2016

Δείτε ένα βίντεο με το καλύτερα στιγμιότυπα από όσα έχουμε δει ποτέ στα 5 χρόνια kitesurf festival!



Το 5ο Kitesurf Festival by ΤΙΤΑΝ και με μεγάλους χορηγούς το FRULITE ONTHEGO και την SLINGSHOT Greece, γιόρτασε φέτος τα 5 του χρόνια σε μια 2ήμερη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου στο Δρέπανο Αχαΐας, με την συνδιοργάνωση του Cape Drepano, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την διοργανωτική ομάδα του WBSF.

Ο καιρός το διήμερο θύμιζε κάτι παραπάνω από καλοκαίρι, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει στα ύψη με το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές. Η παραλία είχε διαμορφωθεί ειδικά από νωρίς το πρωί, προκειμένου να φιλοξενήσει αθλητές και επισκέπτες. Δεκάδες οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχει αποτυπωθεί τι συνέβη το 2ήμερο στο Δρέπανο και μάλλον σε αυτό το βίντεο υπάρχει το καλύτερο θέαμα που έχουμε δει ποτέ στα 5 χρόνια kitesurf festival!
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics