Breaking News
09 Οκτωβρίου 2016

Πρόγνωση καιρού Αττικής από 9 έως 11 Οκτωβρίου 2016



Για την Κυριακή αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι ασθενείς ΒΑ και θερμοκρασία από 16-26 oC.
Για την Δευτέρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά και πρόσκαιρα, άνεμοι ΑΒΑ 2-4 bf στρεφόμενοι το απόγευμα σε Ν ασθενείς και θερμοκρασία από 14-25 oC.
Για την Τρίτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και αναμένεται να βρέξει ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα , βελτίωση του καιρού προς το βράδυ, άνεμοι νότιοι 3-4 bf και θερμοκρασία από 14-25 oC.



Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος

Για την Κυριακή αναμένονται παροδικές νεφώσεις και ίσως σε κεντρική Μακεδονία και ανατολικά ηπειρωτικά προσήνεμα να ψιχαλίσει τοπικά για λίγο, το βράδυ στα ΒΔ θα συννεφιάσει και στο βόρειο Ιόνιο Κέρκυρα αναμένεται να βρέξει, άνεμοι ΑΒΑ 3-5 bf και στο ανατολικό Αιγαίο και Ιόνιο Β με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νότια χωρίς σημαντική αλλαγή στην υπόλοιπη χώρα.
Για την Δευτέρα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια , πλην ΒΑ, αναμένονται γενικά αυξημένες νεφώσεις που θα δώσουν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και πιο τοπικά φαινόμενα στα κεντρικά, παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, άνεμοι ΑΒΑ 3-5 bf στρεφόμενοι το απόγευμα σε Ν ασθενείς και στο ανατολικό Αιγαίο Β με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
Για την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και γρήγορα μέχρι το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα με σχετική βελτίωση του καιρού προς το βράδυ, άνεμοι Ν στα 5-6 bf και θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή, μικρή άνοδο στο νότιο Αιγαίο.
Για την Τετάρτη αναμένεται άστατος καιρός με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και το Αιγαίο με βελτίωση του καιρού προς το απόγευμα, άνεμοι Δ 4-6 bf στρεφόμενοι στα δυτικά σε ΒΒΔ 5 bf και θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή , μικρή πτώση στα δυτικά.
Για την Πέμπτη αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και μόνο το πρωί στο ΝΑ Αιγαίο αναμένονται λίγες τοπικές βροχές, άνεμοι ΒΒΔ 3-5 bf και θερμοκρασία σε πολύ μικρή πτώση.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics