Breaking News
11 Οκτωβρίου 2016

 

11/10/2016
Κριός
Η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή κάποιοι καλοί φίλοι γίνονται φορείς καλών μαντάτων στη ζωή σας.

Μια επιρροή που επίσης αυξάνει το χιούμορ και τη καλή διάθεση. Ωραία κοινωνική ζωή. Ιδανική για συμφωνίες.
Ταύρος

11/10/2016
Ταύρος
Μια επιρροή ευεργετική για τα επαγγελματικά σας, η σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες καλές εξελίξεις και ευεργετικές γνωριμίες και συναντήσεις. Ευνοεί ιδιαίτερα τις συμφωνίες. Επίσης ευεργετεί θέματα υγείας και διατροφής – ίσως κάνετε επιτυχημένες προσαρμογές ή μπορεί να λαμβάνετε ευεργετικές πληροφορίες ή να συναντάτε καλούς επαγγελματίες υγείας
Δίδυμοι
11/10/2016
Δίδυμοι
Πολύ ωραία για τα ερωτικά σας η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και συναντήσεις ή γνωριμίες, ενώ λέγονται καλά πράγματα. Επίσης καλά νέα σε σχέση με τα παιδιά. Φέρνει ακόμα αρκετές δημιουργικές ιδέες και ευνοεί τα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Χιούμορ, ευκαιρίες διασκέδασης και παιχνιδιού.
Καρκίνος
11/10/2016
Καρκίνος
Θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων αυτές τις μέρες με την ευνοϊκή σύνοδο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, και είναι ιδανικές μέρες για αγοραπωλησίες, συμφωνίες, ανοίγματα, και για βελτίωση του χώρου σας. Πιθανόν να παίρνετε κάποια καλά νέα από ή για τους δικούς σας. Ωραία ταξιδάκια στις ρίζες σας, ευχάριστες αναμνήσεις.
Λέων
11/10/2016
Λέων
Καλά νέα φέρνει αυτές τις μέρες η ευεργετική σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις. Πολύ ωραίες βόλτες και ταξιδάκια. Ακόμα, εύνοια δίνει σε θέματα μαθημάτων, σεμιναρίων, εξετάσεων, αλλά και σε θέματα μετακινήσεων κι επικοινωνίας. Λαμβάνετε ευεργετικές για τη ζωή σας πληροφορίες. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις.
Παρθένος
11/10/2016
Παρθένος
Ιδιαίτερα ευεργετική για τα οικονομικά σας η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες μπορεί να παίρνετε κάποια καλά νέα,να βελτιώνονται τα έσοδα, ή να προχωράτε σε θετικές συμφωνίες και σε πολύ ωραίες αγορές και καλές πωλήσεις. Επίσης απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή και όσα έχετε.
Ζυγός
11/10/2016
Ζυγός
Ο Ερμής συναντά τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας σήμερα, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει κάποια ευχάριστα νέα στη ζωή σας, αλλά και ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες. Επίσης βρίσκετε ευεργετικές για τη ζωή σας πληροφορίες. Είναι μέρες με ξεκινήματα και συμφωνίες. Ωραία νέα μαθήματα και σεμινάρια. Ευχάριστες βόλτες και ταξιδάκια. Χιούμορ, αισιοδοξία.
Σκορπιός
11/10/2016
Σκορπιός
Με την ευνοϊκή σύνοδο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, φαίνεται να γίνονται αυτές τις μέρες κάποιες θετικές παρασκηνιακές επαφές, ενώ κυοφορούνται ιδέες και πλάνα. Παράλληλα, μπορεί να κλείνετε με επιτυχία ορισμένα ζητήματα. Μια επιρροή που ανεβάζει την ψυχολογία σας. Πολύ καλή για διαλογισμό και τέχνη. Πιθανά μηνύματα στα όνειρα – δώστε σημασία.
Τοξότης
11/10/2016
Τοξότης
Ευεργετικές συναντήσεις και γνωριμίες γίνονται αυτές τις μέρες με την τυχερή σύνοδο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φίλοι και γνωστοί φαίνεται να σας ανοίγουν δρόμους. Εύνοια στη δικτύωση, δημοφιλία στον κοινωνικό σας κύκλο και στα social media. Αισιοδοξία για το μέλλον, σκέψεις για νέα σχέδια. Ευνοείται επίσης η ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, κόμματα.
Αιγόκερως
11/10/2016
Αιγόκερως
Πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας η σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποίες αυτές τις μέρες φέρνει ιδιαίτερα επωφελείς συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις. Επιτυχημένες συμφωνίες. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Μια επιρροή που αυξάνει την κοινωνική και επαγγελματική σας δημοφιλία – φανείτε επικοινωνιακοί με το κοινό. Στείλτε βιογραφικά, προωθήστε τον εαυτό σας.
Υδροχόος
11/10/2016
Υδροχόος
Αυξάνει την αισιοδοξία η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που κάνει το νου σας θετικό, ενώ έρχονται στη ζωή σας γνώσεις που δίνουν νόημα και χαρά. Επίσης αυτές τις μέρες μπορεί να λαμβάνετε θετικά νέα σε σχέση με ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, εκπαίδευση, νομικά. Ιδανική επιρροή για διδασκαλία και συγγραφή.
Ιχθύες
11/10/2016
Ιχθύες
Μια όψη αρκετά καλή για τα οικονομικά σας, η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες εύνοια σε ζητήματα κυρίως δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, ή μπορεί να προχωράτε σε ευνοϊκές ρυθμίσεις. Επίσης η όψη αυτή βελτιώνει, κάνει πιο θετική και βαθαίνει την επικοινωνία με τον σύντροφο και τους πολύ κοντινούς σας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics