Breaking News
17 Οκτωβρίου 2016

Κριός
17/10/2016
Κριός
Μια καλή μέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να ευνοούν τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν θετικά κι ενθαρρυντικά.

Παράλληλα σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία, το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ψώνια, τις αισθήσεις γενικά και το αίσθημα ασφάλειας.


Ταύρος
17/10/2016
Ταύρος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει τονώνουν ιδιαίτερα τις δυνάμεις σας και προσφέρουν αίσθημα αναγέννησης και ισχύος. Ιδανική μέρα για ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Καλή μέρα επίσης για αθλητισμό – ανεβασμένες επιδόσεις. Εύνοια σε σπουδές.


Δίδυμοι
17/10/2016
Δίδυμοι
Δυναμώνουν σήμερα την ψυχολογία σας οι θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες επίσης σάς βοηθούν να κλείσετε με επιτυχία ορισμένα θέματα και κύκλους, ενώ λαμβάνετε και μια ενίσχυση οικονομική. Παράλληλα θα μπορέσετε να αποσυρθείτε απ' τις φασαρίες και να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε ίσως περισσότερο. Ευνοούνται θέματα τέχνης, φιλανθρωπίας και πνευματικότητας.


Καρκίνος

17/10/2016
Καρκίνος
Αφιερωμένη στις παρέες σας η σημερινή μέρα, θα δώσει την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη δυναμώνουν τους δεσμούς με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους φίλους, και προσφέρουν ενθουσιασμό.


Λέων
317/10/2016
Λέων
Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, ιδανική για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να σας ωθούν σε καίριες κι επιτυχημένες δράσεις. Μπορείτε σήμερα να οργανώσετε πολύ καλά τη καθημερινή κι εργασιακή ζωή σας, καθώς υπάρχει πρακτικότητα κι αποτελεσματικότητα. Τακτοποιείτε εύκολα τις υποχρεώσεις σας. Εύνοια από άτομα εξουσίας.


Παρθένος
17/10/2016
Παρθένος
Αρκετά καλή μέρα για το ζώδιό σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να σας δυναμώνουν και να προσφέρουν αισιοδοξία, αίσθημα ισχύος κι αναγέννησης, ενώ προχωράτε σε επιτυχημένες δράσεις και ανοίγματα. Εύνοια σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, συγγραφής, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Αυξημένος ερωτισμός, ενθουσιασμός και πάθος στα αισθηματικά.
Ζυγός
17/10/2016
Ζυγός
Τόνωση δυνάμεων σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες δυναμώνουν και την ψυχολογία σας. Σας βοηθούν επίσης να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να τακτοποιήσετε ή να προχωρήσετε εύκολα και αποτελεσματικά θέματα οικονομικών, επενδύσεων, δανείων, κληρονομικών κλπ, ή ζητήματα σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας. Αυξημένος ερωτισμός, συναισθηματική ικανοποίηση.

Σκορπιός
17/10/2016
Σκορπιός
Ωραία κοινωνική ζωή σήμερα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να προσφέρουν αρμονία αλλά και ενδυνάμωση των δεσμών με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους συγγενείς ή τους συμμαθητές. Ιδανική μέρα για συμφωνίες και για σοβαρές συζητήσεις. Καλή μέρα επίσης για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Βαθύτερη και καλύτερη επικοινωνία.
Τοξότης
17/10/2016
Τοξότης
Γόνιμη μέρα για τα εργασιακά και τα οικονομικά σας, με αυξημένη παραγωγικότητα και κέρδη. Ιδανική για ξεκινήματα και δράσεις στο χώρο δουλειάς, αλλά και για τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων ή για διεκδίκηση χρημάτων. Καλή μέρα επίσης για θέματα υγείας και διατροφής, για ξεκίνημα μιας θεραπείας ή δίαιτας. Εύνοια και σε ζητήματα κατοικίδιων.
Αιγόκερως

17/10/2016
Αιγόκερως
Άρης και Πλούτωνας που βρίσκονται στο ζώδιό σας ενεργοποιούνται θετικά απ' τη Σελήνη σήμερα, γι΄ αυτό είναι μια μέρα στην οποία τονώνονται ιδιαίτερα οι δυνάμεις, το θάρρος, η δημιουργικότητα και ο ερωτισμός σας. Παίρνετε πολύ καλές πρωτοβουλίες για θέματα αισθηματικά, επιχειρηματικά, παιδιών ή άλλα, ενώ είναι ιδανική μέρα για ξεκινήματα.
Υδροχόος
17/10/2016
Υδροχόος
Τον τομέα του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει σάς βοηθούν να τακτοποιήσετε εύκολα και γρήγορα ζητήματα ακινήτων, οικογένειας και άλλων θεμάτων που αφορούν το σπίτι σας. Καλή μέρα για να καλέσετε φίλους για φαγητό ή για να απολαύσετε απλά την οικιακή θαλπωρή. Παράλληλα, η ψυχολογία σας δυναμώνει.


Ιχθύες
17/10/2016
Ιχθύες
Επικοινωνιακή και θετική μέρα, με τις καλές όψεις της Σελήνης να ευνοούν τις συζητήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες. Οι σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες και φίλους δυναμώνουν και γίνονται πιο ουσιαστικές. Έμφαση και εύνοια επίσης σε ζητήματα μαθημάτων, σεμιναρίων, πληροφόρησης, γραψίματος. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές, εύνοια και σε αυτές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics