Breaking News
17 Οκτωβρίου 2016

Στο στόχαστρο του Γάλλου Προέδρου οι παίκτες της εθνικής ομάδας

Απόσπασμα από το βιβλίο δημοσιογράφων της εφημερίδας LeMonde αποκαλύπτει την επίθεση που εξαπέλυσε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, ο Ολάντ υποστηρίζει, σύμφωνα με το βιβλίο, το εξής: “Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στη γαλλική ομάδα. Δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ της Εθνικής και της χώρας. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που προέρχονται από δύσκολες περιοχές χωρίς αναφορές, χωρίς αξίες και πήγαν να παίξουν στο εξωτερικό, πολύ σύντομα. Έγιναν γρήγορα από παιδιά, αγενείς βεντέτες.

Θα πρέπει να προπονούνται λιγότερο και να κάνουν κάποια μαθήματα για να ενισχύσουν τους μύες στον εγκέφαλό τους”.

Όσο για τον Καρίμ Μπενζεμά, που είναι εκτός Εθνικής λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με το sextape του Βαλμπουενά, ο Γάλλος Πρόεδρος λέει πως ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι “παράδειγμα ηθικής”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics