Breaking News
18 Οκτωβρίου 2016

Κουτσομπολιό ή αλήθεια; Η ιστορία μιας 42χρονης καλόγριας που παράτησε το μοναστήρι και... κλέφτηκε με τον 27χρονο υδραυλικό που πήγε εκεί για να φτιάξει τα... υδραυλικά της Μονής, είναι το υπ' αριθμόν θέμα συζήτησης στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με το Alldaynews.gr, η ηγεσία της Μονής είχε καλέσει υδραυλικό της περιοχής για να διορθώσει ορισμένες βλάβες. Μόνο που ο 27χρονος κάνοντας τη δουλειά του, φαίνεται να προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της 42χρονης μοναχής που τον είχε υποδεχτεί και τον... κατατόπισε στο χώρο των εργασιών. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για έρωτα... κεραυνοβόλο και απ' το κεραυνοβόλημα, η μοναχή αποφάσισε να παρατήσει το μοναστήρι και να φύγει με τον νεαρό άντρα προς άγνωστη κατεύθυνση, καθώς αγνοούνται αμφότεροι εδώ και τρία 24ωρα.

Το δημοσίευμα κάνει, επίσης, λόγο για απόπειρα απόκρυσης του γεγονότος από τους κατοίκους της περιοχής όπου εδρεύει η Μονή, ώστε να αποφευχθεί το σκάνδαλο.
dokari.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics