Breaking News
19 Οκτωβρίου 2016

19/10/2016
Κριός
Πολύ δυνατή η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτή την εποχή σάς ωθεί σε σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα και ενισχύετε την θέση σας.

Όμως είναι μια επιρροή που αυξάνει πολύ τον εγωισμό, τις επιθυμίες και το θυμό, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση της θέλησής σας. Προσοχή επίσης σε εγκληματικότητα, πάθη, αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Ταύρος
19/10/2016
Ταύρος
Πάρα πολύ ενισχυτική η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτή την εποχή τονώνει σημαντικά τις δυνάμεις σας. Σας ωθεί επίσης σε σπουδαία ανοίγματα, ενώ αποκτάτε περισσότερη επιρροή. Δυναμικές κινήσεις και ξεκινήματα σε σπουδές/εκπαίδευση, νομικά, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Προσέξτε τον δογματισμό και τον φανατισμό.
Δίδυμοι
19/10/2016
Δίδυμοι
Είναι εποχή με δυναμικές οικονομικές διεκδικήσεις, με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα να σας ωθεί επίσης σε σημαντικές επενδύσεις ή οικονομικές συνεργασίες. Αρκετές ίντριγκες και ανταγωνισμοί ωστόσο, είτε για θέματα κληρονομικά, οικονομικά ή ερωτικά. Αυξημένος ερωτισμός. Μην εισχωρείτε στις ζωές των άλλων και προσέξτε τα παιχνίδια ελέγχου και δύναμης.

Καρκίνος
19/10/2016
Καρκίνος
Αυξάνει τον θυμό και διογκώνει τις επιθυμίες σας αυτή την εποχή η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης εφιστά τη προσοχή στον εγωισμό που τυφλώνει. Είναι μεν περίοδος με νέους δυνατούς δεσμούς ή συνεργασίες, προσέξτε όμως τις εμμονές και την τάση σας να θέλετε να ελέγχετε τους άλλους. Προσοχή και στην εγκληματικότητα.
Λέων
19/10/2016
Λέων
Μια δυνατή επιρροή, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα σάς ενεργοποιεί αυτή την εποχή στα επαγγελματικά και προχωράτε σε τολμηρές κινήσεις και ξεκινήματα. Όμως προσέξτε τις ίντριγκες και τα παιχνίδια εξουσίας στον εργασιακό χώρο. Επίσης προσέξτε τις αυτοκαταστροφικές τάσεις με την υγεία και τη διατροφή σας – καιρός να αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες.


Παρθένος
19/10/2016
Παρθένος
Σας δυναμώνει πάρα πολύ αυτή την εποχή η ισχυρή σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ενισχύει τον ερωτισμό, την ζωτικότητα και την δημιουργικότητά σας. Προχωράτε σε δυναμικές επενδύσεις κι επιχειρηματικά ή δημιουργικά project. Εποχή νέων παθιασμένων ερώτων, όμως προσέξτε τις εμμονές και το κοντρόλ, τόσο στα αισθηματικά, όσο και με τα παιδιά.


Ζυγός
19/10/2016
Ζυγός
Η δυνατή σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, βγάζει αυτή την εποχή αρκετά απωθημένα στην επιφάνεια και δυναμώνει πολύ τα θέλω σας, σε σημείο εμμονής. Εμμονές όμως και με το παρελθόν. Δυναμικές δράσεις σε θέματα σπιτιού, αλλά και συγκρούσεις με την οικογένεια. Προσέξτε ιδιαίτερα τον εγωισμό σας, τον θυμό, την εγκληματικότητα, την αυτοκαταστροφικότητα.


Σκορπιός
2119/10/2016
Σκορπιός
Αρκετά τα ξεκαθαρίσματα αυτή την εποχή με τη δυνατή σύνοδο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ειδικά με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, ενώ μπορεί να λέγονται λόγια πικρά και τραυματικά. Προσέξτε τις έμμονες ιδέες και την χειριστικότητα στο λόγο. Ο νους ίσως διακατέχεται από θυμό. Επίσης προσέξτε τις καθημερινές μετακινήσεις και την εγκληματικότητα.
Τοξότης
19/10/2016
Τοξότης
Λόγω της δυνατής συνόδου Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να παθαίνετε εμμονή με κάποια θέλω σας και με οικονομικά θέματα. Μια όψη που δημιουργεί πολύ έντονες επιθυμίες. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς στα οικονομικά και την κτητικότητα. Επίσης προσοχή σε αυτοκαταστροφικές οικονομικές κινήσεις, ίσως σε βιαστικές κι ασύμφορες αγορές.
Αιγόκερως
19/10/2016
Αιγόκερως
Ο πύρινος Άρης συναντά τον ηφαιστειακό Πλούτωνα στο ζώδιό σας, μια σύνοδος ιδιαίτερα ισχυρή, η οποία αυτή την εποχή σας κάνει πραγματικά να νιώθετε σαν ηφαίστειο – η τόσο δυναμική αυτή ενέργεια μπορεί είτε να εκδηλώνεται δημιουργικά, με ξεκινήματα και δράσεις, είτε εγωιστικά. Προσέξτε τη δυνατή σας θέληση, τις εμμονές, τα πάθη, ακόμα και την εγκληματικότητα (πχ κλοπές).


Υδροχόος
19/10/2016
Υδροχόος
Φαίνεται να βράζετε εσωτερικά αυτές τις μέρες με την ισχυρή “ηφαιστειακή” σύνοδο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ανακατεύει τον ψυχικό σας κόσμο και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και δυνατές επιθυμίες και πάθη, που μένουν όμως κρυφά. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Φανείτε δυναμικοί στο κλείσιμο κύκλων. Ψαχτείτε ψυχολογικά, πάρτε τον έλεγχο.


Ιχθύες
19/10/2016
Ιχθύες
Κορυφώνεται σήμερα η ισχυρή σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες προκαλεί σημαντικές εκκαθαρίσεις στις φιλικές σας σχέσεις και μέσα σε ομάδες, ομίλους, συλλόγους, κόμματα κλπ. Προσέξτε τον ιδεολογικό φανατισμό και την απολυτότητα. Όμως έρχονται και νέοι ισχυροί φίλοι στη ζωή σας. Νέα σχέδια για το μέλλον – καιρός να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics