Breaking News
20 Οκτωβρίου 2016

20/10/2016
Κριός
Η νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα σάς κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες, τόσο με πολλές σκέψεις και με αεικινησία νοητική και σωματική, όσο και με απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Προκαλεί διάφορα επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”, φέρνει όμως πολλές συνειδητοποιήσεις. Προσοχή σε απότομα και υπερβολικά ειλικρινή λόγια που σοκάρουν.


Ταύρος
20/10/2016
Ταύρος
Είναι λογικό να υπάρχει μια ανησυχία στον ύπνο και μια νευρικότητα αυτές τις μέρες, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να σας κρατά σε μια ένταση, είναι όμως μια όψη αφυπνιστική, με την οποία κάνετε διάφορες συνειδητοποιήσεις και υπερβάσεις. Προκαλεί όμως και αρκετά απρόοπτα ή βλάβες στη δουλειά και στη καθημερινότητά σας.
Δίδυμοι
20/10/2016
Δίδυμοι
Αρκετές αλλαγές στα σχέδιά σας φέρνει αυτές τις μέρες η ασταθής αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ υπάρχουν και επικοινωνιακά προβλήματα, τόσο με φίλους και γνωστούς, όσο και στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Όμως έχετε και πολλές λαμπρές και δημιουργικές ιδέες. Ξαφνικές αλλαγές επίσης σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.
Καρκίνος
20/10/2016
Καρκίνος
Σας κρατά σε εγρήγορση αυτές τις μέρες η νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, κυρίως μέσα από απρόοπτα ή βλάβες στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα ή στον επαγγελματικό χώρο. Πολλές σκέψεις αλλά και συνειδητοποιήσεις. Λέγονται κάποια λόγια που ίσως σάς σοκάρουν. Ηρεμήστε το νευρικό σας σύστημα. Επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”.


Λέων
20/10/2016
Λέων
Πολλά τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης φέρνει και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Το νευρικό σας σύστημα μπορεί να ταλαιπωρείται. Πολλές σκέψεις. Απότομα λόγια. Αποξένωση από συγγενείς.


Παρθένος
20/10/2016
Παρθένος
Οικονομικά απρόοπτα φέρνει αυτές τις μέρες η νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη ασταθής, η οποία πιθανόν να φέρνει έκτακτα έξοδα, ενώ κάποιες βλάβες μπορεί επίσης να ζητούν την έκτακτη εισφορά χρημάτων. Όμως η όψη αυτή σάς βοηθά να καταλάβετε καλύτερα κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και το μέσα σας.


Ζυγός
20/10/2016
Ζυγός
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια “ηλεκτρική” αντίθεση με τον Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες σάς κρατά σε νευρική ένταση, με πολλές σκέψεις και με απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Βλάβες. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Κάποια λόγια σοκάρουν και σας απομακρύνουν από ανθρώπους. Χρειάζεται ηρεμία ο νους σας.


Σκορπιός
20/10/2016
Σκορπιός
Τα απρόοπτα ή οι βλάβες στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητά σας πιθανόν να σας κρατούν σε εγρήγορση αυτές τις μέρες με τη νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ενδέχεται να μειώνει και τον ύπνο σας. Πολλές συνειδητοποιήσεις ωστόσο. Ξαφνικές αλλαγές προγράμματος. Απρόοπτα επίσης στην υγεία ή με τα κατοικίδια.


Τοξότης

20/10/2016
Τοξότης
Φέρνει μεν πολλές έξυπνες και δημιουργικές ιδέες αυτές τις μέρες η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει όμως και ξαφνικές αλλαγές σε σχέδιά σας και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project. Επίσης λέγονται κάποια απότομα λόγια σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες αλλά και στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Προβλήματα πιθανά με το ίντερνετ.
Αιγόκερως
20/10/2016
Αιγόκερως
Μην απορείτε αν αυτές τις μέρες βρίσκεστε σε μια ανησυχία και νευρική ένταση, γιατί η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα είναι μια “ηλεκτρική” όψη και σας κρατά σε εγρήγορση, κυρίως μέσα από διάφορα απρόοπτα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, σπίτι ή δουλειά, αλλά και μέσα από πολλές σκέψεις. Συνειδητοποιείτε όμως και μαθαίνετε πολλά.


Υδροχόος
20/10/2016
Υδροχόος
Η νευρική ανησυχία και η τάση για πολλές σκέψεις που έχει το ζώδιό σας αυξάνονται πολύ αυτές τις μέρες με την “ηλεκτρική” όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Επίσης έκτακτες αλλαγές σε ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεν λείπουν οι βλάβες. Απομάκρυνση από συγγενείς. Απότομα λόγια. Έξυπνες ιδέες ωστόσο.
Ιχθύες
20/10/2016
Ιχθύες
Σήμερα κορυφώνεται η ασταθής αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η οποία επηρεάζει κυρίως θέματα οικονομικά, γι' αυτό μπορεί να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα και ανατροπές ή ξαφνικές αλλαγές σε πληρωμές ή σε άλλα θέματα αυτές τις μέρες. Είναι όμως μια όψη που σας βοηθά να δείτε καλύτερα κάποια κρυφά θέματα και να καταλάβετε την αλήθεια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics