Breaking News
22 Οκτωβρίου 2016

 


Κριός
22/10/2016
Κριός
Σας βάζει σε έναν πιο εσωστρεφή μήνα η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, στον οποίο θα ασχοληθείτε περισσότερο με το μέσα σας, με την έρευνα και τη ψυχανάλυση.

Φέρνει βέβαια ψυχολογικές καθάρσεις. Ενασχόληση επίσης με οικονομικά θέματα, όπως φορολογικά, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Παράλληλα όμως θα είναι και πολύ ερωτική περίοδος.

Ταύρος
22/10/2016
Ταύρος
Ανοίγει ένας κοινωνικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να συναντήσετε κόσμο, να κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η εστίασή σας στη περίοδο αυτή θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, και στο πως να κρατάτε ισορροπίες στις σχέσεις σας.
Δίδυμοι
22/10/2016
Δίδυμοι
Αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και για ένα μήνα θα δώσει έμφαση σε θέματα εργασιακά και υγείας. Έτσι, θα είναι μια παραγωγική περίοδος, θα είστε πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας, ενώ θα εστιαστείτε περισσότερο και σε ζητήματα διατροφής, fitness και υγείας γενικά. Επίσης θα εστιαστείτε στην καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητας και στην καθαριότητα και τάξη.
Καρκίνος
22/10/2016
Καρκίνος
Ξεκινά ένας αρκετά ερωτικός μήνας με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση, ενώ θα έχετε περισσότερες κατακτήσεις. Επίσης θα είναι μια περίοδος πιο ανέμελη αλλά και δημιουργική, στην οποία θα κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, εκδρομές κλπ. Ενασχόληση με τα παιδιά.

Λέων
22/10/2016
Λέων
Μπαίνουμε στη καρδιά του φθινοπώρου με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, ο οποίος για ένα μήνα θα σας αποτραβήξει απ' τις πολλές εξωτερικές ενασχολήσεις, και θα έχετε περισσότερη ανάγκη να κάτσετε στο σπίτι. Έμφαση θα δώσει σε θέματα οικογένειας, ακινήτων, σπιτιού, αλλά και στα συναισθήματά σας και στο παρελθόν.

Παρθένος
22/10/2016
Παρθένος
Με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου ξεκινά ένας επικοινωνιακός μήνας, στον οποίο θα έχετε πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, τηλέφωνα, μηνύματα, αλλά και ιδέες. Επίσης θα είναι περίοδος με μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ακόμα, η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται αρκετά σε μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση. Έμφαση και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.


Ζυγός
22/10/2016
Ζυγός
Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ' το ζώδιό σας, και από τώρα και για ένα μήνα θα δώσει έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά, αποκτημάτων και υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Θα είναι μια περίοδος με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές, ενώ η δημιουργικότητά σας θα βελτιώσει τα έσοδα. Απόλαυση επίσης της ζωής και των αισθήσεων.

Σκορπιός
22/10/2016
Σκορπιός
Στο ζώδιό σας μπαίνει ο λαμπρός Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα αυξήσει τη λάμψη, την δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Μια περίοδος όπου θα είστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου – βγαίνετε απ' την εσωστρέφεια. Εποχή επίσης αποφάσεων, ξεκινημάτων, πρωτοβουλιών. Προσδιορίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Τοξότης
22/10/2016
Τοξότης
Καθώς ο Ήλιος αλλάζει τώρα ζώδιο και θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο για ένα μήνα, θα είναι μαι περίοδος κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Μια περίοδος επίσης απολογισμών. Ο Ήλιος θα “φωτίσει” το υποσυνείδητό σας και θα έρθουν στην επιφάνεια πράγματα πιο κρυφά. Αυξημένη ανάγκη απομόνωσης και ύπνου. Έμφαση σε τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία.


Αιγόκερως
22/10/2016
Αιγόκερως
Έμφαση στους φίλους και τη δικτύωση θα δώσει για ένα μήνα ο Ήλιος που αλλάζει ζώδιο τώρα, μια περίοδος όπου η εστίασή σας θα βρίσκεται περισσότερο στις παρέες σας, σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και κόμματα, ενώ θα φανείτε περισσότερο στο διαδίκτυο και στα social media. Εστίαση στο μέλλον – κάνετε σχέδια. Εναλλακτικές ενασχολήσεις.

Υδροχόος
22/10/2016
Υδροχόος
Για ένα μήνα η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στον επαγγελματικό τομέα και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή, από τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου. Ένα διάστημα με πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Περισσότερες υποχρεώσεις επίσης. Μια εποχή που χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καθώς φαίνεστε περισσότερο δημοσίως.
Ιχθύες
22/10/2016
Ιχθύες
Πιο ανέμελος ο μήνας που ξεκινά τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, μια εποχή που αυξάνει η αισιοδοξία, ενώ προχωράτε σε ορισμένα ανοίγματα. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, διδασκαλίας, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, συγγραφής, φιλοσοφίας, πνευματικότητας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics