Breaking News
25 Οκτωβρίου 2016

 

Κριός
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα εφιστά για δυο ακόμα μέρες την προσοχή σε αυταπάτες κι εξαπατήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά, αλλά και σε νομικά θέματα.

Πιθανή απογοήτευση από ορισμένα άτομα λόγω διαφορετικών ιδεολογιών και ηθικών. Επίσης προσέξτε τις εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις από αλλοδαπά άτομα αλλά και από δασκάλους. Δεν λείπουν τα παρασκήνια.

Ταύρος
25/10/2016
Ταύρος
Οικονομικά θέματα αλλά και οι φιλίες θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες με το παραπλανητικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, λόγω του οποίου μπορεί να υπάρχουν διαρροές οικονομικές για δυο ακόμα μέρες, ή ακόμα κι εξαπατήσεις, ενώ σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες κάτι φαίνεται να σας απογοητεύει. Προσέξτε επίσης τα ουτοπικά σχέδια.


Δίδυμοι
25/10/2016
Δίδυμοι
Σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καθώς είναι πιθανές εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις. Κάποια πράγματα και ορισμένοι άνθρωποι δείχνουν αλλιώς απ' ότι είναι – φροντίστε να μην εξιδανικεύετε στην ανάγκη σας να ερωτευτείτε ή να βρείτε διέξοδο. Επίσης προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις.
Καρκίνος
425/10/2016
Καρκίνος
Στον εργασιακό χώρο αλλά και σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών χρειάζεται προσοχή αυτές τις μέρες σε εξαπατήσεις, υποσχέσεις κι απογοητεύσεις, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα για δυο ακόμα μέρες να φέρνει κάποιες πλάνες. Συνεργάτες ή δάσκαλοι που λένε ψέματα. Επίσης πλάνες είναι πιθανές και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Λέων
325/10/2016
Λέων
Κάποιες απογοητεύσεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά φέρνει αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα – ίσως περιμένατε άλλα πράγματα. Επίσης η όψη αυτή εφιστά τη προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις – αποφύγετε δανεισμό κλπ, για δυο ακόμα μέρες. Είναι πιθανό να πρέπει να θυσιάσετε κάποια χρηματικά ποσά, ίσως για να ενισχύσετε άλλους.

Παρθένος
25/10/2016
Παρθένος
Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα για δυο ακόμα μέρες αυξάνει κατακόρυφα το ρομαντισμό και την ανάγκη σας να ερωτευτείτε και να πληρωθείτε συναισθηματικά, κάτι όμως που μπορεί να σας κάνει να παρασυρθείτε από λάθος άτομα. Προσέξτε τις εξαπατήσεις και τις απογοητεύσεις, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε οικονομικά, σπίτι/ακίνητα και συνεργασίες. Οικονομικές “διαρροές”.


Ζυγός
25/10/2016
Ζυγός
Βάζετε ψηλά τους ανθρώπους, όμως αυτές τις μέρες με την όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξετε την εξιδανίκευση. Μια επιρροή που για δυο ακόμα μέρες μπορεί να φέρει απογοητεύσεις, κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους, γείτονες. Προσέξτε τις εξαπατήσεις στον εργασιακό χώρο, και τις υποσχέσεις ή τα ωραία λόγια.


Σκορπιός
25/10/2016
Σκορπιός
Ερωτικά και οικονομικά μπορεί αυτές τις μέρες να βιώνετε ορισμένες απογοητεύσεις, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα για δυο ακόμα μέρες να εφιστά τη προσοχή σε μπερδέματα και πλάνες. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε ακατάλληλες καταστάσεις. Πιθανές εξαπατήσεις, οικονομικές κι ερωτικές. Τα παιδιά ίσως σάς απογοητεύουν ή λένε ψέματα. Αυξημένη καλλιτεχνική έμπνευση.

Τοξότης
25/10/2016
Τοξότης
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει μια ονειρική μεν αλλά παραπλανητική όψη με τον Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τον ρομαντισμό αλλά και τις πλάνες, κυρίως σε σχέσεις και οικονομικά. Προσέξτε την εξιδανίκευση και να μην παρασυρθείτε από λάθος άτομα – πιθανές απογοητεύσεις. Εξαπατήσεις σε σπίτι/ακίνητα, οικονομικά, ερωτικά.


Αιγόκερως
25/10/2016
Αιγόκερως
Κρυφοί δεσμοί ή ανεκπλήρωτοι έρωτες αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο για δυο ακόμα μέρες εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις κι αυταπάτες στις σχέσεις. Επίσης προσέξτε τις υποσχέσεις και τις λάθος συμφωνίες. Μια όψη που λόγω απογοήτευσης μπορεί να φέρνει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες.


Υδροχόος
25/10/2016
Υδροχόος
Χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές πλάνες, αυταπάτες, υποσχέσεις κι εξαπατήσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο επίσης είναι πιθανό να φέρνει ψέματα και μπερδέματα σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Οι αξίες ορισμένων ανθρώπων σάς απογοητεύουν. Φροντίστε να μην κάνετε μη εφαρμόσιμα πλάνα για το μέλλον.
Ιχθύες
25/10/2016
Ιχθύες
Απογειώνει τον ρομαντισμό αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, και ψάχνετε να βρείτε τη “λύτρωση”, πιθανόν όμως μέσα από ακατάλληλους έρωτες ή μέσα από λανθασμένες επαγγελματικές κινήσεις – παραπλανητική επιρροή. Μια όψη που εφιστά τη προσοχή ιδιαίτερα σε αυταπάτες κι εξαπατήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά, οικονομικά. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics