Breaking News
26 Οκτωβρίου 2016

 

26/10/2016
Κριός
Δουλειά και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη απ' το εργατικό ζώδιο της Παρθένου να σας ωθεί να βάλετε σε τάξη τη καθημερινή κι επαγγελματική σας ζωή.

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας γενικά, με θετικές εξελίξεις και δράσεις, εκτός από νωρίς το πρωί που είναι πιθανά ορισμένα εμπόδια. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής.


Ταύρος
26/10/2016
Ταύρος
Σχετικά πιο ανέμελη μέρα και πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδι και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Περισσότερη δημιουργικότητα. Καλά πάνε θέματα ερωτικά, παιδιών, σπουδών, νομικών. Είστε περισσότερο δραστήριοι, εξωστρεφείς και αποτελεσματικοί. Ανανέωση δυνάμεων.


Δίδυμοι
26/10/2016
Δίδυμοι
Περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας θ' ασχοληθείτε σήμερα, όπως επίσης και με θέματα ακινήτων. Νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξουν ορισμένα εμπόδια και καθυστερήσεις, όμως σύντομα θα βελτιωθεί το κλίμα και η διάθεση, ενώ θα προχωρήσουν και θέματα οικονομικά. Καλή μέρα για να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό.
Καρκίνος
26/10/2016
Καρκίνος
Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, και με πολλές ιδέες. Μέρα επίσης με σεμινάρια, μαθήματα, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές, ή και κάποιο ταξιδάκι. Καλά πάνε κάποιες επαφές, οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Μόνο νωρίς το πρωί είναι πιθανά εμπόδια σε επικοινωνία, μετακινήσεις κι εργασιακά θέματα.


Λέων
26/10/2016
Λέων
Έμφαση σε θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων δίνει κυρίως σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, ψώνια και άλλες συναλλαγές. Πιθανές καθυστερήσεις το πρωί. Όμως καλά πάνε τα έσοδα και τα επαγγελματικά σας. Επίσης σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική, την ηρεμία.


Παρθένος
26/10/2016
Παρθένος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ οι δυνάμεις σας τονώνονται – περισσότερη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Καλή μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Πετυχαίνετε κάποιους στόχους, παίρνετε κάτι που θέλετε. Εύνοια στα ερωτικά. Νωρίς το πρωί μόνο είναι πιθανά κάποια εμπόδια ή ένα αίσθημα δυσαρέσκειας.


Ζυγός
26/10/2016
Ζυγός
Είναι μια μέρα στην οποία θα κλείσετε κάποιους κύκλους ή θέματα, με γρήγορο κι αποτελεσματικό τρόπο μάλιστα, ενώ θα κάνετε κι ορισμένους απολογισμούς, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Ενασχόληση με τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία. Γρήγορα προχωρούν και θέματα σπιτιού/οικογένειας.


Σκορπιός
26/10/2016
Σκορπιός
Στους φίλους εστιάζει περισσότερο η Σελήνη σήμερα, μια μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, όπως επίσης και να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Καλή μέρα για σχέδια, συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες – προχωρούν γρήγορα.
Τοξότης
26/10/2016
Τοξότης
Στον επαγγελματικό σας τομέα δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια καλή μέρα, στην οποία μπορείτε να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να πετύχετε πράγματα, εκτός από νωρίς το πρωί που μπορεί να παρουσιαστούν κάποια εμπόδια ή δύστροπες συμπεριφορές. Γόνιμη μέρα και για τα οικονομικά. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές. Χρειάζεται μια σοβαρότητα.
Αιγόκερως
26/10/2016
Αιγόκερως
Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Μια σχετικά πιο άνετη και αισιόδοξη μέρα, ενώ οι δυνάμεις σας τονώνονται και έχετε περισσότερη όρεξη και ζωτικότητα. Καλή μέρα για ανοίγματα και ξεκινήματα. Έμφαση επίσης σε συγγραφή, διδασκαλία, πνευματικότητα, φιλοσοφία, πολιτική.


Υδροχόος
26/10/2016
Υδροχόος
Κάπως πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερη ανάγκη για εσωτερικό ψάξιμο και ψυχανάλυση. Δεν λείπουν ορισμένες ίντριγκες. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, και μπορείτε να τακτοποιήσετε γρήγορα ζητήματα δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών κλπ. Παράλληλα είναι μια ερωτική μέρα, με βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφο.


Ιχθύες
26/10/2016
Ιχθύες
Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες. Νωρίς το πρωί ίσως παρουσιαστούν κάποιες δύστροπες συμπεριφορές, όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρκετά καλή για την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics