Breaking News
27 Οκτωβρίου 2016

 

27/10/2016
Κριός


Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή φέρνει αυτές τις μέρες διάφορες επαφές για θέματα οικονομικά, για δάνεια, επενδύσεις, οικονομικές συνεργασίες κλπ, ή μπορεί να ρυθμίζετε φορολογικά, κληρονομικά ή άλλα ζητήματα. Παράλληλα είναι μια επιρροή που σας κάνει να σκεφτείτε βαθύτερα, καθώς γίνεται στο ψυχαναλυτικό ζώδιο του Σκορπιού. Ουσιαστικότερη επικοινωνία στις σχέσεις.

 


Ταύρος
27/10/2016
Ταύρος
Αρκετά κοινωνικές μέρες, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει γνωριμίες, συναντήσεις και πολλές συζητήσεις. Πιο εξωστρεφείς μέρες, έχετε την ευκαιρία να δείτε κόσμο και να επικοινωνήσετε. Μέρες με νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η επικοινωνία με τον σύντροφο και τους συνεργάτες γίνεται πιο βαθιά. Πιθανές συμφωνίες και συμβιβασμοί.


Δίδυμοι
27/10/2016
Δίδυμοι
Λόγω της επικοινωνιακής συνόδου Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, υπάρχει αρκετή κινητικότητα στα εργασιακά αυτές τις μέρες, γίνονται επαφές και συζητήσεις, ενώ μπορεί να κλείνετε συμφωνίες. Γενικά είναι ζωηρή κι επικοινωνιακή η καθημερινότητά σας. Έμφαση και σε υγεία/διατροφή, πιθανά ραντεβού με επαγγελματίες υγείας. Έμφαση επίσης σε θέματα κατοικίδιων. Τακτοποίηση, καθαριότητα.
Καρκίνος
27/10/2016
Καρκίνος
Ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες, εξόδους, διασκέδαση και αρκετό φλερτ δίνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και περισσότερες δημιουργικές ιδέες και εμπνεύσεις. Συμφωνίες για νέα επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Αυξάνει η χαρά και η διάθεση για ζωή. Θέατρο, τέχνη, σπορ, χόμπι. Επικοινωνείτε περισσότερο με τα παιδιά.


Λέων
27/10/2016
Λέων
Κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, κι έτσι είναι μέρες με συμφωνίες, ανακαινίσεις, ενοικιάσεις ή διάφορες ενασχολήσεις με το σπίτι και τους δικούς σας. Πιθανές συναντήσεις με συγγενείς και ταξιδάκια στις ρίζες σας. Παράλληλα, σκέφτεστε αρκετά το παρελθόν και ίσως φωτίζονται κάποιες πλευρές του.


Παρθένος
27/10/2016
Παρθένος
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι μέρες με πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, ιδέες ή και συμφωνίες. Μέρες επίσης με διάφορα μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Μιλάτε πολύ περισσότερο και αναλύετε, ενώ έχετε διαύγεια νου και βάθος.


Ζυγός
27/10/2016
Ζυγός
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα τονίζει τον οικονομικό σας τομέα και φέρνει αυτές τις μέρες συζητήσεις ή και συμφωνίες, ενώ είναι και μέρες αγορών και πωλήσεων. Οι ιδέες και οι γνωριμίες σας βελτιώνουν τα κέρδη. Ο νους σας είναι στραμμένος περισσότερο στην υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια, όπως επίσης και στις απολαύσεις.


Σκορπιός
27/10/2016
Σκορπιός
Ο Ήλιος συναντιέται με τον Ερμή στο ζώδιό σας σήμερα, μια σύνοδος ιδιαίτερα επικοινωνιακή, που φέρνει αυτές τις μέρες πολλές συναντήσεις και γνωριμίες. Είστε πιο εξωστρεφείς και κινητικοί, ενώ είναι πιθανό να προχωράτε σε ορισμένες αποφάσεις, πρωτοβουλίες, συμφωνίες. Περισσότερες ιδέες. Αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων, διαβάσματος, γραψίματος.
Τοξότης
27/10/2016
Τοξότης
Παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις γίνονται αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φαίνεται να κυοφορούνται ορισμένες ιδέες. Είναι μέρες που ονειρεύεστε νέα πράγματα. Παράλληλα όμως μπορεί να λέγονται και λόγια πίσω απ' την πλάτη σας. Επίσης κλείνετε ορισμένους κύκλους ή γραφειοκρατικά και άλλα θέματα. Πιθανή ολοκλήρωση συνεργασιών.
Αιγόκερως
27/10/2016
Αιγόκερως
Τονισμένος ο οίκος της φιλίας με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, και είναι μέρες με πολλές συναντήσεις και με νέες γνωριμίες. Έντονη κινητικότητα και σε σχέση με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και στην διαδικτυακή σας ζωή και παρουσία – είναι μέρες που δικτυώνεστε καλά. Παράλληλα, κάνετε σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.


Υδροχόος
27/10/2016
Υδροχόος
Επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και συμφωνίες φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα – στείλτε βιογραφικά, συναντήστε άτομα εξουσίας, επικοινωνήστε με το κοινό, παρουσιάστε τη δουλειά σας. Γίνεται πιο αισθητή η παρουσία σας δημοσίως. Φανείτε όμως περισσότερο σοβαροί στην επικοινωνία και υπεύθυνοι με τις υποχρεώσεις σας.


Ιχθύες
27/10/2016
Ιχθύες
Είναι μέρες με ταξίδια ή με επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή επίσης να τονίζει και θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής. Ακόμα, η επιρροή αυτή φέρνει συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα νομικά. Ίσως προχωράτε σε κάποια ανοίγματα. Η σκέψη σας γίνεται πιο “ανοιχτή” και φιλοσοφική – βρίσκετε νόημα κι αισιοδοξείτε.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics