Breaking News
31 Οκτωβρίου 2016

 

Κριός


Ήπια κλείνει ο Οκτώβριος, με αίσθημα ησυχίας, κάτι που είχατε ανάγκη, γιατί ο μήνας αυτός είχε πολλά απρόοπτα και εντάσεις. Η Σελήνη απ' τον μυστικοπαθή Σκορπιό σήμερα σας βάζει σε πιο εσωστρεφή αλλά και ερωτική διάθεση. Έμφαση δίνει σε ζητήματα οικονομικά, και θα μπορέσετε εύκολα να τακτοποιήσετε θέματα δανείων, επενδύσεων, συντάξεων κλπ.


Ταύρος
31/10/2016
Ταύρος
Κοινωνική και πιο αρμονική η σημερινή μέρα για το ζώδιό σας, χωρίς εντάσεις και απρόοπτα. Ευχάριστες συναντήσεις πιθανές και διάφορες γνωριμίες, σε καλό κλίμα, με περισσότερη ευγένεια και ηρεμία. Η εστίασή σας βρίσκεται περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Έμφαση επίσης σε θέματα ομορφιάς, μόδας, αισθητικής.


Δίδυμοι
31/10/2016
Δίδυμοι
Δουλειά και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον εργασιακό τομέα, κι έτσι θα βγάλετε αρκετή δουλειά, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και στην καθημερινότητά σας. Ενασχόληση με λεπτομέρειες της ζωής. Τακτοποίηση, ράψιμο κλπ. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε ζητήματα διατροφής, υγείας, fitness αλλά και κατοικίδιων.


Καρκίνος
31/10/2016
Καρκίνος
Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, χωρίς να αναμένονται πιέσεις, αντιθέτως, είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Έτσι ο μήνας κλείνει θετικά και άνετα, κάτι που το χρειαζόσασταν γιατί οι τελευταίες εβδομάδες είχαν αρκετά απρόοπτα. Ευκαιρίες σήμερα για φλερτ, διασκέδαση, σπορ, χόμπι, δημιουργία.
Λέων
31/10/2016
Λέων
Εσωστρεφής και πιο ήσυχη η σημερινή μέρα, σας δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να περάσετε ήπιες ώρες στο σπίτι και με την οικογένειά σας, καθώς η Σελήνη δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Έμφαση γενικά σε ζητήματα σπιτιού κι ακινήτων. Επίσης εστιάζεστε περισσότερο στον συναισθηματικό σας κόσμο και στο παρελθόν – αναμασάτε μνήμες.

Παρθένος
31/10/2016
Παρθένος
Επικοινωνιακή και σχετικά ανάλαφρη η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς η Σελήνη δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Έμφαση δίνει στη μάθηση και την πληροφόρηση – πιθανά μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετές ιδέες. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.
Ζυγός
31/10/2016
Ζυγός
Ήρεμη αναμένεται η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας, κάτι που είχατε ανάγκη, γιατί ο Οκτώβριος ήταν αρκετά έντονος κι εκρηκτικός, με πολλά απρόοπτα. Όμως σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τη καλή ζωή, το φαγητό, τη μουσική, τη φύση. Έμφαση επίσης σε ζητήματα οικονομικά, με πληρωμές, αγορές και άλλες συναλλαγές.


Σκορπιός
31/10/2016
Σκορπιός
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία μπορεί να προχωρήσετε και σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες. Καθώς δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, θα μπορέσετε να κάνετε όσα θέλετε χωρίς να βρείτε ιδιαίτερα εμπόδια. Καλή μέρα για αθλητισμό. Παίρνετε ορισμένες αποφάσεις.
Τοξότης
31/10/2016
Τοξότης
Πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, όμως θα μπορέσετε να ξεφύγετε απ' τα καθημερινά, ίσως να κοιμηθείτε περισσότερο και να χαλαρώσετε. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, φυγή κι επαφή με τη φύση. Καλή μέρα για τέχνη, πνευματικότητα και φιλανθρωπία. Πιθανόν να κλείσετε κάποιο θέμα ή έναν κύκλο, χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια.


Αιγόκερως
31/10/2016
Αιγόκερως
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, σε μια κοινωνική και πιο άνετη μέρα, ενώ η Σελήνη δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, οπότε υπάρχει μια σχετική αρμονία. Τα σχέδιά σας προχωρούν εύκολα. Επίσης είναι μια μέρα με συναντήσεις με ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Έμφαση και στις διαδικτυακές σας επαφές και δραστηριότητες.
Υδροχόος
31/10/2016
Υδροχόος
Περισσότερες υποχρεώσεις είναι πιθανό να έχετε σήμερα, χωρίς όμως δυσκολία στην τακτοποίησή τους, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Η Σελήνη δίνει έμφαση και στον επαγγελματικό τομέα, μια μέρα στην οποία θα αναδειχθείτε περισσότερο και θα φανείτε επίσης κοινωνικά. Φανείτε πιο σοβαροί. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, σε σχετικά αρμονικό κλίμα.


Ιχθύες
31/10/2016
Ιχθύες
Αισιόδοξη και άνετη μέρα, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις και υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Περισσότερο χιούμορ κι ευδιαθεσία. Έμφαση δίνει στις σπουδές και σε θέματα εκπαίδευσης, συγγραφής και διδασκαλίας. Καλή μέρα για διάβασμα. Επίσης έμφαση δίνεται σε ζητήματα νομικά, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό ή με ξένους.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics