Breaking News
02 Νοεμβρίου 2016

02/11/2016
Κριός
Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα αναμένεται να φέρουν ορισμένα εμπόδια, κυρίως σε ζητήματα εκπαίδευσης/σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους.

Πιθανόν επίσης να εμποδιστούν κάποια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Το πρωί δεν λείπουν τα μπερδέματα και τα παρασκήνια. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας ωστόσο.
Ταύρος
02/11/2016
Ταύρος
Κυρίως οικονομικά θέματα τονίζει η Σελήνη σήμερα, ενώ οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει αναμένεται να φέρουν καθυστερήσεις, εμπόδια και παραπάνω υποχρεώσεις. Ίσως μάλιστα πρέπει να ενισχύσετε άλλους οικονομικά, ή και να θυσιάσετε κάποια χρήματα. Το πρωί δεν λείπουν ορισμένα μπερδέματα με φίλους και γνωστούς. Πιεσμένη η ψυχολογία με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου.

Δίδυμοι
02/11/2016
Δίδυμοι
Δεν είναι και πολύ εύκολη μέρα, αν και κοινωνική, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, όμως οι δύσκολες όψεις της Σελήνης αναμένεται να φέρουν αρχικά διάφορα μπερδέματα ή παρεξηγήσεις το πρωί, και κατόπιν εμπόδια σε συναντήσεις ή δύστροπες συμπεριφορές. Προσέξτε επίσης τα ψέματα. Κάπως δύσκολο να κρατηθούν σωστές ισορροπίες στις σχέσεις.

Καρκίνος
02/11/2016
Καρκίνος
Μια παραγωγική μέρα, με έμφαση στη δουλειά και σε καθημερινές εργασίες. Η Σελήνη βέβαια θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, οι οποίες το πρωί είναι πιθανό να φέρουν ορισμένα μπερδέματα και παρεξηγήσεις, ενώ κατόπιν αναμένεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα την κριτική. Φροντίστε καλύτερα την υγεία και την διατροφή σας.
Λέων
302/11/2016
Λέων
Προσέξτε τις παρεξηγήσεις σήμερα το πρωί, κυρίως στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά, ενώ και οικονομικά θέματα εφιστούν τη προσοχή σε μπερδέματα και εξαπατήσεις. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου εμποδίζει λίγο τη χαρά και την ανεμελιά σήμερα, ενώ αυξάνει τις υποχρεώσεις που αφορούν τα παιδιά. Πιθανά εμπόδια σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.

Παρθένος
02/11/2016
Παρθένος
Θέλει μια προσοχή η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ορισμένες δύσκολες όψεις. Το πρωί το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα προκαλεί θολούρα, σύγχυση και παρεξηγήσεις. Κατόπιν η συνάντησή της με τον αυστηρό Κρόνο φέρνει μια πίεση ψυχολογική, αυξάνει τις υποχρεώσεις του σπιτιού, ενώ δεν λείπουν οι σκληρές συμπεριφορές. Φανείτε υπεύθυνοι.
Ζυγός
02/11/2016
Ζυγός
Μπερδέματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και στον εργασιακό χώρο προκαλεί το πρωί το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, ενώ δεν λείπουν τα ψέματα ή οι εξαπατήσεις σε συναλλαγές. Γενικά δυσκολεύει η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου κατόπιν να φέρνει καθυστερήσεις, αλλά και κάποια σκληρά λόγια. Δοκιμασίες με συγγενείς ή συναδέλφους.
Σκορπιός
02/11/2016
Σκορπιός
Έμφαση στα οικονομικά σας κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει εφιστούν τη προσοχή σε εξαπατήσεις και μπερδέματα το πρωί, και σε ορισμένες πιέσεις στη διάρκεια της μέρας – πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Δεν λείπει το αίσθημα ανασφάλειας. Ωστόσο οι ρυθμοί είναι πιο αργοί και προσφέρονται ευκαιρίες να απολαύσετε τη ζωή.

Τοξότης
02/11/2016
Τοξότης
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, όμως το πρωί το τετράγωνο της με τον χαοτικό Ποσειδώνα προκαλεί διάφορα μπερδέματα ή θολούρα. Κατόπιν η Σελήνη συναντά στον αυστηρό Κρόνο και σας “γειώνει”, μέσα από υποχρεώσεις, εμπόδια η δύστροπες συμπεριφορές. Χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα – αναλάβετε υποχρεώσεις.


Αιγόκερως
102/11/2016
Αιγόκερως
Αυξημένη ανάγκη για ησυχία και απομόνωση σήμερα, αλλά και για περισσότερο ύπνο. Η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και κάνετε τώρα κάποιους απολογισμούς ή κλείνετε θέματα και κύκλους. Μπερδέματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις το πρωί. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου πιέζει την ψυχολογία σας και ίσως βγάζει ενοχές στην επιφάνεια.


Υδροχόος
02/11/2016
Υδροχόος
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, μια μέρα κοινωνική, αλλά μπορεί να υπάρξουν και δύστροπες συμπεριφορές ή κριτικές, είτε μέσα σε παρέες ή μέσα σε ομάδες, ή ακόμα με τις διαδικτυακές σας επαφές. Κάποια σχέδια καθυστερούν. Το πρωί προσέξτε τα μπερδέματα ή τις εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα, αγορές, πληρωμές και άλλες συναλλαγές.


Ιχθύες
02/11/2016
Ιχθύες
Με θολούρα και σύγχυση πιθανόν να ξεκινά η μέρα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα, κυρίως στα επαγγελματικά. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να σας πιέζει πρακτικά και ψυχολογικά. Άτομα εξουσίας ίσως είναι απαιτητικά μαζί σας. Φανείτε όσο το δυνατόν πιο σοβαροί, οργανωμένοι και υπεύθυνοι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics