Breaking News
03 Νοεμβρίου 2016

03/11/2016
Κριός
Οι θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί ανοίγουν τη μέρα ευχάριστα, με κάποιες ωραίες εκπλήξεις ή εξελίξεις πιθανές, ενώ γενικά διευκολύνονται τα θέματά σας, οικονομικά, επαγγελματικά ή άλλα.

Περισσότερη αρμονία στις σχέσεις. Γενικά θα είναι μια πιο άνετη μέρα. Έμφαση στις σπουδές ή σε θέματα νομικά και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.
Ταύρος
03/11/2016
Ταύρος
Δέχεστε μια ενίσχυση οικονομική σήμερα, την οποία ίσως δεν περιμένατε, ειδικά το πρωί με τις θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες ακόμα βοηθούν να τακτοποιήσετε εύκολα διάφορα οικονομικά θέματα. Το επίσης θετικό εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα δυναμώνει και κάνει πιο ουσιαστική την επικοινωνία στις σχέσεις με συνεργάτες, με τον σύντροφο, με δασκάλους ή συγγενείς.
Δίδυμοι
03/11/2016
Δίδυμοι
Κοινωνική και αρμονική μέρα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί να φέρνουν ευχάριστες, ίσως αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες. Καλή μέρα για να συναντήσετε τον σύντροφο ή συνεργάτες και καλούς φίλους – υπάρχει συμφωνία απόψεων. Επίσης διευκολύνονται θέματα εργασιακά, υγείας και οικονομικών, με τη θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα να βελτιώνει την επικοινωνία.


Καρκίνος
03/11/2016
Καρκίνος
Δουλειά και χαρά σήμερα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά, ενώ δημιουργείται καλύτερο και πιο αρμονικό κλίμα. Καλή μέρα για συναντήσεις με συνεργάτες. Έμφαση και σε θέματα υγείας. Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα βαθαίνει την επικοινωνία στα ερωτικά και με τους γύρω σας γενικά. Δημιουργικές ιδέες.
Λέων
03/11/2016
Λέων
Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, στην οποία είναι πιθανό να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευκαιρίες για παιχνίδι, διασκέδαση, εξόδους, φλερτ. Καλά πάνε τα ερωτικά, ειδικά το πρωί με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις. Εύνοια και σε οικονομικά και σπίτι.


Παρθένος
03/11/2016
Παρθένος
Κυρίως σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται πηγαίνουν καλά τα παραπάνω, όπως και τυχόν θέματα οικονομικά. Η ψυχολογία σας μαλακώνει. Η επίσης θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα κάνει την επικοινωνία πιο ουσιαστική και ικανοποιητική, στα ερωτικά και με τους κοντινούς σας γενικά.
Ζυγός
03/11/2016
Ζυγός
Ευχάριστες συναντήσεις ή μηνύματα και τηλέφωνα φέρνουν το πρωί οι θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες κάνουν την επικοινωνία πιο γλυκιά και ήπια. Πιθανόν κάποιοι να σας εκπλήξουν, είτε ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης ή καλός φίλος. Εύνοια και σε θέματα οικονομικά και σπιτιού με την επίσης θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία διευκολύνει τις συναλλαγές.


Σκορπιός
03/11/2016
Σκορπιός
Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον Πλούτωνα, η οποία χτες και σήμερα κάνει την επικοινωνία πιο βαθιά και ουσιαστική, ενώ βοηθά και στην αποτελεσματική τακτοποίηση διάφορων προσωπικών και γραφειοκρατικών θεμάτων. Μια ήπια μέρα γενικά, με έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, τα οποία ειδικά το πρωί ευνοούνται.

Τοξότης
03/11/2016
Τοξότης
Δραστήρια κι εξωστρεφής η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει το πρωί προσφέρουν αίσθημα γαλήνης και φέρνουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις. Παράλληλα, θέματα οικονομικά ευνοούνται, όπως και το κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων.


Αιγόκερως
03/11/2016
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε λίγο απ' τα καθημερινά, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί ανακουφίζουν την ψυχολογία σας. Αίσιο κλείσιμο θεμάτων και κύκλων. Η ευνοϊκή όψη Ερμή-Πλούτωνα βοηθά την επικοινωνία και τη δικτύωση, όπως και το προχώρημα των σχεδίων σας.

Υδροχόος
03/11/2016
Υδροχόος
Καλή μέρα για να δείτε φίλους και γνωστούς, ενώ ειδικά το πρωί οι θετικές όψεις της Σελήνης είναι πιθανό να φέρουν ευχάριστες συναντήσεις ή άλλες καλές εξελίξεις. Το μέλλον δείχνει αισιόδοξο. Η επίσης θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα βοηθά επαγγελματικά θέματα και την επικοινωνία, βοηθά ακόμα και το κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων ή κύκλων.


Ιχθύες
03/11/2016
Ιχθύες
Έμφαση δίνει σήμερα η Σελήνη στα επαγγελματικά σας, μια καλή μέρα, ενώ ειδικά το πρωί οι θετικές όψεις που σχηματίζει προσφέρουν εύνοια και καλές εξελίξεις, όπως και κάποια απρόσμενα έσοδα. Καλή μέρα για να δείτε άτομα εξουσίας. Ακόμα εύνοια δέχεστε και σε ζητήματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, φιλίας, δικτύωσης, ενώ προχωρούν ορισμένα σχέδιά σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics