Breaking News
03 Νοεμβρίου 2016

Οι Σικάγο Καμπς είναι και πάλι πρωταθλητές στο μπέισμπολ μετά από 108 χρόνια!

Επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι με 8-7 των Κλίβελαντ Ιντιανς, και πήραν τον τίτλο, σε μία εκπληκτική World Series, με συνολικό σκορ 4-3. Ηταν ένα παιχνίδι, πραγματικό θρίλερ, που η δυνατή βροχή, διέκοψε για 17 λεπτά. Οι Καμπς κατάφεραν να διώξουν την κατάρα, που κρατούσε από 1908, τον τελευταίο τους τίτλο, φτάνοντας μάλιστα  στους τελικούς για πρώτη φορά από το 1945. Το μόνο ίσως λάθος, σε αυτό το μαγικό βράδι, είναι ότι η νίκη δεν έφτασε μέσα στο Wrigley Field, το θρυλικό στάδιο της Καμπς, αλλά μέσα στο γήπεδο των αντιπάλων. Μεταφέροντας την κατάρα, μεταδοτική σαν λοιμώδη ιό, στους Ιντιανς, που βρίσκονται μακριά από τον τίτλο από το 1948, 68 χρόνια.  
 Ετσι έφτασε για τους Σικάγο Κάμπς η ώρα της γιορτής, τα δάκρυα της χαράς, η σαμπάνια, προς τιμήν, τουλάχιστον τριών γενεών οπαδών, που δεν είχαν δοκιμάσει ποτέ την γλυκιά γεύση της νίκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics