Breaking News
04 Νοεμβρίου 2016

Κριός
Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει η Σελήνη σήμερα και είναι πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ μπορείτε να προβληθείτε περισσότερο, επαγγελματικά και κοινωνικά.

Η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω ζητά σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Καλή μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας. Το βράδυ προσέξτε τις υπερβολές, πχ στο φαγητό.
Ταύρος
04/11/2016
Ταύρος
Αισιόδοξη και πιο άνετη μέρα η σημερινή, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε ζητήματα σπουδών, εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής, νομικών, ταξιδιών, φιλοσοφίας, πνευματικότητας. Πιθανές επαφές με δασκάλους και με άτομα απ' το εξωτερικό. Καλή μέρα για μελέτη. Έμφαση δίνει και στις σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.
Δίδυμοι
04/11/2016
Δίδυμοι
Πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να σας ωθεί σε ενδοσκόπηση. Δεν λείπουν οι ψυχολογικές καθάρσεις. Καλή μέρα για ψυχανάλυση και έρευνα. Έμφαση δίνει επίσης η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, ενώ δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, κι έτσι θα μπορέσετε εύκολα να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν κυρίως δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ.


Καρκίνος
04/11/2016
Καρκίνος
Κοινωνική και πιο αρμονική η σημερινή μέρα, θα δώσει ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες, σε άνετο κλίμα. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους καλούς φίλους και τους συνεργάτες, και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα τέχνης κι αισθητικής.
Λέων
04/11/2016
Λέων
Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα τακτοποιήσετε εργασίες τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και σε ζητήματα καθημερινά και νοικοκυριού. Καλή μέρα για καθάρισμα, ράψιμο κλπ, και με ενασχόληση με διάφορες λεπτομέρειες. Η Σελήνη επίσης δίνει έμφαση σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Ενασχόληση ακόμα με τα κατοικίδια.


Παρθένος
04/11/2016
Παρθένος
Πιο ανέμελη και ευχάριστη η σημερινή μέρα, και πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να διασκεδάσετε, να βγείτε, να παίξετε, να φλερτάρετε, να κάνετε σπορ, χόμπι και δημιουργικές δραστηριότητες. Η εστίαση της προσοχής σας επίσης θα βρίσκεται στα παιδιά αλλά και στα ερωτικά, χωρίς να υπάρχουν εμπόδια.
Ζυγός
04/11/2016
Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, χωρίς να αναμένονται προβλήματα, καθώς δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Καλή μέρα για να καλέσετε φίλους ή συγγενείς στο σπίτι για φαγητό. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον συναισθηματικό σας κόσμο και σε αναμνήσεις διάφορες.


Σκορπιός
04/11/2016
Σκορπιός
Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ενώ έχετε και πολλές ιδέες. Πιθανές επίσης αρκετές μετακινήσεις ή βόλτες ή κάποιο ταξιδάκι, χωρίς προβλήματα. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε σεμινάρια, μαθήματα, πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα. Ακόμα, η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται και στους συγγενείς, τους συμμαθητές, τους γείτονες.

Τοξότης
04/11/2016
Τοξότης
Στα οικονομικά σας κυρίως δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, όπως επίσης και σε ζητήματα αποκτημάτων. Μέρα με αγορές, πληρωμές και άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται προβλήματα, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Πιο ήρεμη μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις αισθήσεις.


Αιγόκερως
04/11/2016
Αιγόκερως
Το ζώδιό σας θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την διεκδίκηση των θέλω σας. Δεν αναμένονται εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Πιθανόν να προχωρήσετε σε κάποιες πρωτοβουλίες ή ξεκινήματα, ή να πάρετε ορισμένες αποφάσεις.

Υδροχόος
04/11/2016
Υδροχόος
Ήσυχη αναμένεται η σημερινή μέρα, δεν σχηματίζονται ιδιαίτερες όψεις, ενώ είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε απ' τα καθημερινά και να βρείτε ησυχία και απομόνωση. Καλή μέρα για τέχνη, διαλογισμό αλλά και φιλανθρωπία. Πιθανόν να κλείσετε κάποιους κύκλους η θέματα, ενώ κάνετε και ορισμένους απολογισμούς.


Ιχθύες
04/11/2016
Ιχθύες
Ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ έμφαση δίνει και στη συμμετοχή σας σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους, οργανώσεις. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο και τα social media. Σκέφτεστε το μέλλον και κάνετε σχέδια.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics