Breaking News
05 Νοεμβρίου 2016

05/11/2016
Κριός
Ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις φέρνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάποιοι από εσάς μπορεί να κεραυνοβολείστε ή να έχετε άλλες καλές εξελίξεις σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες.

Πιθανοί και έρωτες με άτομα απ' το εξωτερικό. Εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, νομικά. Απρόσμενα έσοδα.
Ταύρος
05/11/2016
Ταύρος
Η ωραία όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ανανεώνει την ψυχολογία σας, ξεμπλοκάρει το μέσα σας, ξεμπλοκάρουν όμως και οι σχέσεις, στις οποίες αυτές τις μέρες επικρατούν φιλικά αισθήματα. Μια επιρροή που φέρνει επίσης απρόσμενη οικονομική ενίσχυση, ενώ ευνοεί τις επενδύσεις και τις οικονομικές συνεργασίες. Αίσιο κλείσιμο κύκλων.
Δίδυμοι
05/11/2016
Δίδυμοι
Ευνοεί τις σχέσεις σας αυτές τις μέρες το θετικό κι ανανεωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά ή σε συνεργασίες και φιλίες, ενώ οι δεσμοί αποκτούν περισσότερο ενθουσιασμό. Γνωρίζετε άτομα φρέσκα, που εξελίσσουν τη ζωή σας. Ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση.
Καρκίνος
05/11/2016
Καρκίνος
Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας είναι η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που φέρνει θετικές κι αναπάντεχες εξελίξεις, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τις νέες συνεργασίες, στις οποίες υπάρχει πρόοδος. Πιθανά και αναπάντεχα φλερτ μέσα απ' το χώρο δουλειάς. Αίσθημα ανανέωσης στην υγεία σας. Ευχάριστη καθημερινότητα.

Λέων
05/11/2016
Λέων
Ωραίες ερωτικές εκπλήξεις φέρνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ καλές εκπλήξεις και εύνοια υπάρχουν και στα οικονομικά – αναπάντεχα έσοδα πιθανά. Μια επιρροή που φρεσκάρει τις σχέσεις και υποχωρούν τυχόν αρνητικά συναισθήματα. Εύνοια και σε ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, δημιουργικότητα.


Παρθένος
05/11/2016
Παρθένος
Ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που επίσης ανανεώνει τους οικογενειακούς δεσμούς και ξεπερνιούνται τυχόν εντάσεις και προβλήματα. Παράλληλα η όψη αυτή ευνοεί θέματα οικονομικά και ίσως λαμβάνετε μια ενίσχυση ή έχετε άλλες θετικές εξελίξεις που δεν περιμένατε.
Ζυγός
05/11/2016
Ζυγός
Σας εκπλήσσει ευχάριστα ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης ή συγγενής αυτές τις μέρες με το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που φέρνει αέρα ανανέωσης στους δεσμούς και στην κοινωνική σας ζωή. Υπάρχει εξέλιξη γενικά σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες αλλά και σε μαθήματα ή σεμινάρια. Ωραίες βόλτες ή ταξιδάκια.
Σκορπιός
05/11/2016
Σκορπιός
Απρόσμενα έσοδα και καλές εξελίξεις στα εργασιακά φέρνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που βοηθά στο να εξελιχτούν γρήγορα ορισμένα πρακτικά κι επαγγελματικά θέματα. Ευνοεί τις αγορές και τις πωλήσεις. Επίσης εξέλιξη υπάρχει και σε ζητήματα υγείας και διατροφής, με ευνοϊκές προσαρμογές.

Τοξότης
05/11/2016
Τοξότης
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο μια πολύ καλή όψη με τον προοδευτικό Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ερωτικές εκπλήξεις, ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να ερωτεύεστε κεραυνοβόλα! Ανανεώνει κι εξελίσσει δεσμούς, ακόμα και με τα παιδιά σας. Απρόσμενα κέρδη επίσης. Αυξημένη δημιουργικότητα, λάμψη και χαρά.


Αιγόκερως
05/11/2016
Αιγόκερως
Αίσθημα ψυχικής απελευθέρωσης προσφέρει αυτές τις μέρες το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο, μια όψη που ανανεώνει την ψυχολογία σας. Επίσης βελτιώνει τις σχέσεις με τους δικούς σας και φέρνει θετικές και ίσως απρόσμενες εξελίξεις σε σπίτι/ακίνητα. Ακόμα, μπορεί να κλείνετε κάποιο κύκλο, ζήτημα, σχέση ή συνεργασία και να απελευθερώνεστε.


Υδροχόος
05/11/2016
Υδροχόος
Σας αρέσουν οι εκπλήξεις, και αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο φέρνει ευχάριστες αναπάντεχες συναντήσεις ή νέα. Επίσης αναπάντεχες βόλτες και ταξιδάκια, αλλά και μηνύματα ή τηλέφωνα. Μια επιρροή που ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση, ενώ ανανεώνει φιλικές και συγγενικές σχέσεις. Πρόοδος σε σχέδια και συμφωνίες.
Ιχθύες
05/11/2016
Ιχθύες
Έσοδα που δεν περιμένατε φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν. Επίσης φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και σε συνεργασίες, ενώ οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας ανανεώνονται. Το δημόσιο προφίλ σας επίσης βελτιώνεται.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics