Breaking News
07 Νοεμβρίου 2016

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και πιθανά στη Μακεδονία, με τα φαινόμενα από το βράδυ να ενισχύονται και να επεκτείνονται ανατολικότερα.

Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί από 14 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 9 έως 24 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 22 και τοπικά 23 στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 25 και τοπικά 26 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απ τα νοτιοδυτικά έως 6 και τοπικά στα πελάγη  7 μποφόρ.


Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics