Breaking News
09 Νοεμβρίου 2016

 

Οι υψηλές θερμοκρασίες, οι θυελλώδεις νοτιάδες, η αφρικάνικη σκόνη και οι τοπικά ισχυρές καταιγίδες, θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη τα φαινόμενα θα επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα και τοπικά θα είναι έντονα. Από την Πέμπτη, θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα παραμείνει άστατος στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα της Τετάρτης και από τα δυτικά, θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ, θυελλώδεις νοτιάδες και βαθμιαία δυτικοί με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νότιοι και σταδιακά δυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και πρόσκαιρα ισχυρές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 12 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι ως 7 μποφόρ και γρήγορα δυτικοί.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βαθμιαία βροχές και τοπικές καταιγίδες, νοτιάδες 6 με 8 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί ως 7. Το θερμόμετρο από 18 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, από το μεσημέρι βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 7 με 9 μποφόρ και το βράδυ δυτικοί εξασθενούντες. Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά έντονες. Ο υδράργυρος από 12 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι, νότιοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics