Breaking News
10 Νοεμβρίου 2016

 

09/11/2016
Κριός


Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Άρης μπήκε σήμερα στον Υδροχόο, απ' όπου μέχρι τις 19/12 θα σας δραστηριοποιήσει έντονα μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ίσως πάρετε ρόλο αρχηγικό, όμως θα πρέπει να προσέξετε και τις εντάσεις με φίλους και γνωστούς στο διάστημα αυτό. Επίσης δυναμική δραστηριοποίηση σε διαδικτυακά project και στα social media. Ξεκίνημα σχεδίων.
Ταύρος
09/11/2016
Ταύρος
Η αλλαγή ζωδίου του Άρη σάς βάζει από σήμερα σε μια έντονη και κουραστική περίοδο, αλλά θα σας δραστηριοποιήσει δυναμικά σε θέματα επαγγελματικά έως τις 19/12, ένα διάστημα με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Όμως σ' αυτή τη περίοδο θα πρέπει να προσέξετε τους εγωισμούς, τις εντάσεις με άτομα εξουσίας, τον εκνευρισμό, τις φλεγμονές, τα κρυώματα.

Δίδυμοι
09/11/2016
Δίδυμοι
Θα σας ευνοήσει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, καθώς η διέλευσή του απ' τον Υδροχόο έως τις 19/12 θα τονώσει τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σας. Ένα διάστημα με δυναμικά ανοίγματα, με ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Πιθανό ξεκίνημα νέων σπουδών ή συγγραφής και διδασκαλίας. Νομικές διεκδικήσεις επίσης. Προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.
Καρκίνος
09/11/2016
Καρκίνος
Περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Άρη, γιατί έφερε αρκετές εντάσεις απ' το τέλος Σεπτεμβρίου. Τώρα θα ενεργοποιήσει θέματα οικονομικά, όπου μέχρι τις 19/12 θα κάνετε δυναμικές κινήσεις σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, εφορία, κληρονομικά κλπ – δεν λείπουν οι ανταγωνισμοί. Θα είναι ταυτόχρονα μια ιδιαίτερα ερωτική εποχή.

Λέων
09/11/2016
Λέων
Με την αλλαγή ζωδίου του Άρη σήμερα ξεκινά μια περίοδος που θα χρειαστεί προσοχή στις εντάσεις με τους άλλους, έως τις 19/12, ενώ ο εγωισμός σας θα θέλει χαλινάρι. Μην είστε ανυπόμονοι. Ωστόσο θα είναι και εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών, προσέξτε όμως τους ανταγωνισμούς και τις εχθρότητες. Επίσης προσοχή σε πονοκεφάλους, κοψίματα, ατυχήματα, κρυώματα.

Παρθένος
09/11/2016
Παρθένος
Ξεκινά μια δραστήρια για τα εργασιακά σας περίοδος με την αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα, ο οποίος μέχρι τις 19/12 θα σας ωθήσει σε δράσεις και πρωτοβουλίες – πιθανά ξεκινήματα. Προσέξτε όμως τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς. Έντονη καθημερινότητα γενικά. Επίσης προσοχή σε θέματα υγείας – αυξημένη τάση φλεγμονών. Βελτιώστε τη διατροφή σας.
Ζυγός
09/11/2016
Ζυγός
Την ευκαιρία για ερωτικά ξεκινήματα θα δώσει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος από σήμερα έως τις 19/12 σας βάζει σε μια περίοδο με αρκετό φλερτ και διασκέδαση. Κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία ξεκινούν πράγματα. Νέα δημιουργικά project. Εποχή επίσης αυξημένης πιθανότητας εγκυμοσύνης. Περισσότερη χαρά, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Καλή εποχή για σπορ.
Σκορπιός
2109/11/2016
Σκορπιός
Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Άρης και σας βάζει σε μια έντονη και κουραστική περίοδο έως τις 19/12, ένα διάστημα στο οποίο θα τρέξετε αρκετά για θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Εποχή μετακομίσεων, ενοικιάσεων, επιδιορθώσεων κλπ. Προσέξτε τις εντάσεις με τους δικούς σας. Ανεβασμένος εγωισμός. Θυμός κι απωθημένα - διαχειριστείτε τα.

Τοξότης
09/11/2016
Τοξότης
Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Άρης και σας βάζει σε μια περίοδο αρκετά κινητική και ζωηρή έως 19/12, με πολλές μετακινήσεις ή και ταξιδάκια. Προσέξετε την εριστικότητα και τη βιασύνη στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία – γίνεστε πιο οξείς στο λόγο. Επίσης προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων. Αγορά οχήματος.


Αιγόκερως
09/11/2016
Αιγόκερως
Φεύγει ο δυναμικός Άρης απ' το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήσυχη φάση, αφού απ' τα τέλη Σεπτεμβρίου σας είχε σε μια εντατική περίοδο – πετύχατε όμως πολλά. Τώρα θα τονίσει τα οικονομικά σας έως τις 19/12, ένα διάστημα με άγχη αλλά και με διεκδικήσεις ή ξεκίνημα εσόδων. Προσοχή σε ανταγωνισμούς για χρήματα ή για θέματα αξιών.


Υδροχόος
09/11/2016
Υδροχόος
Στο ζώδιό σας εισήλθε σήμερα ο πύρινος Άρης, ο οποίος σάς βάζει σε μια δυναμική και δραστήρια περίοδο έως τις 19/12, ένα διάστημα με ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες. Αυξημένη ζωτικότητα, θάρρος κι αυτοπεποίθηση. Προσέξτε όμως εκνευρισμό, εγωισμό, βιασύνες. Επίσης μην είστε απερίσκεπτοι με την υγεία σας - αυξημένη τάση φλεγμονών, πονοκεφάλων, ατυχημάτων.
Ιχθύες
09/11/2016
Ιχθύες
Το πέρασμα του Άρη απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 19/12, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων, κάτι που μάλλον δεν θα γίνει εύκολα και ίσως χρειαστεί να τρέξετε για την τακτοποίηση διαφόρων ζητημάτων. Είναι πιθανό να παρουσιαστεί δυσκολία στον ύπνο, πχ λόγω φασαρίας ή άγχους. Προσοχή στον κρυφό θυμό και τα παρασκήνια.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics