Breaking News
15 Νοεμβρίου 2016

 

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά ην Τρίτη, ενώ τοπικές βροχές θα έχουμε σε αρκετές ακόμα περιοχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Την Τετάρτη, βροχές θα έχουμε σε αρκετές περιοχές της χώρας εκτός από τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ την Πέμπτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικά.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στα ανατολικά βοριάδες με ένταση ως 6 και την Τρίτη τοπικά 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη, μικρή άνοδο την Πέμπτη, ενώ παγετός θα σημειώνεται κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 1 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπική συννεφιά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, συννεφιά και τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 2 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, συννεφιά και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές στη βόρεια Κρήτη, βοριάδες 5 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 13 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 1 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics