Breaking News
16 Νοεμβρίου 2016

Ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε από το βήμα στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και γενικά όλα όσα απασχολούν τον κόσμο μας, με ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Αμερικανός πρόεδρος, λίγο πριν ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην Αθήνα, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας «Καλησπέρα Ελλάδα» και συνέχισε με λόγια γεμάτα Ελλάδα, μιλώντας για «φιλοξενία», «κράτος», αλλά και αναφορές στον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη.

Και στη συνέχεια, μεταξύ άλλων είπε για τον Greek Freak: «Έλληνες και Αμερικανοί ζητωκραυγάζουμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος». Η αναφορά του Μπαράκ Ομπάμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενθουσίασε το κοινό που χειροκρότησε θερμά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics