Breaking News
17 Νοεμβρίου 2016

 

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Έτσι, λίγες ασθενείς βροχές αναμένονται την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε τοπικές νεφώσεις.

 

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα με αραιή συννεφιά κυρίως στα δυτικά και στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά αρχικά βοριάδες με ένταση ως 5 με 6 μποφόρ και από την Παρασκευή μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός, εξασθενημένοι άνεμοι και το θερμόμετρο από 3 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγες νεφώσεις και ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπική συννεφιά με πιθανότητα ασθενών βροχών και ο υδράργυρος από 4 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές νεφώσεις και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και βοριάδες 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 11 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Ο υδράργυρος από 2 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics