Breaking News
21 Νοεμβρίου 2016

Στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, θα γίνει η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών το βράδυ της Κυριακής. 

Η ταφή του θα γίνει στην Πάτρα στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο. 

Αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, 22 και 23 Νοεμβρίου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η είσοδος θα είναι από Βασ. Γεωργίου Β' από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Συλλυπητήρια από όλον τον πολιτικό κόσμο

Προκόπης Παυλόπουλος: «Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε, καθ’ όλη την σταδιοδρομία του και ιδίως ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπόδειγμα ανιδιοτελούς, αξιοπρεπούς και συνεπούς υπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος. Υπό τα δεδομένα αυτά η συνολική πολιτική του διαδρομή συνιστά πραγματική εθνική παρακαταθήκη και δείκτη πορείας άσκησης πολιτικών και πολιτειακών καθηκόντων. Προς τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Αιωνία η μνήμη του».

Αλέξης Τσίπρας στο Twitter: Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε ένας ακέραιος πολιτικός και άνθρωπος. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics