Breaking News
28 Νοεμβρίου 2016

 

Κακοκαιρία θα επικρατήσει και τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα αναμένονται βροχές, καταιγίδες και από το βράδυ χιόνια στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα το πρωί στην Πελοπόννησο και τη Στερεά και όλη την ημέρα στο ανατολικό Αιγαίο.

Την Τρίτη, τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και της κεντρικής Ελλάδας, ενώ την Τετάρτη και σε ημιορεινές περιοχές της νότιας ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με σταδιακή ενίσχυση από την Τρίτη, που θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 8 μποφόρ.

Στα ανατολικά, τη Δευτέρα οι άνεμοι θα είναι νότιων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και σταδιακά από τα βόρεια θα στραφούν σε βοριάδες, με τάση ενίσχυσης την Τρίτη στα 8 με 9 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές βροχές, χιόνια το βράδυ στα ορεινά, βαθμιαία επικράτηση ισχυρών βοριάδων και θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες βροχές και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 6 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές, παροδικές καταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Νοτιάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες. Νότιοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα βροχές, σποραδικές καταιγίδες πιθανώς το πρωί ισχυρές και εξασθένηση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 7 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, βροχές και το πρωί σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics