Breaking News
30 Νοεμβρίου 2016

 

Κακοκαιρία θα επικρατήσει και αύριο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά από την Πέμπτη θα υποχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, για την Τετάρτη προβλέπονται βροχές ή χιονόνερο, στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, στα βουνά της Κρήτης αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

όμως, στα δυτικά και τα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Έτσι, την Πέμπτη αναμένουμε σταδιακή βελτίωση του καιρού και την Παρασκευή θα έχουμε λίγες μόνο νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Πέμπτη ως τα 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά οι βοριάδες θα έχουν ένταση 7 με 9 μποφόρ με τάση εξασθένησης από την Πέμπτη στα 8 και περαιτέρω εξασθένηση την Παρασκευή. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ανέβει, με τον παγετό να κάνει την εμφάνισή του τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικές χιονοπτώσεις με βαθμιαία βελτίωση, θυελλώδεις βοριάδες και θερμοκρασία από μείον 7 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, χιονόνερο ή χιόνι και σταδιακή βελτίωση. Βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 5 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, στα ηπειρωτικά πεδινά χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ως το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 3 έως 11 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 11 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Βοριάδες 7 με 9 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, βροχές ή χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά με εξασθένηση το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics