Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2016

 

10/12/2016
Κριός


Η περιοριστική σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, σας φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα σε θέματα που αφορούν κυρίως εκπαίδευση, νομικά, διδασκαλία, πολιτική. Πιθανά εμπόδια ή περιορισμοί σε ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Αν είστε σωστοί και υπεύθυνοι, μπορεί να σας ανταμείβει με επιτυχίες κι αναγνώριση.

Ταύρος
10/12/2016
Ταύρος
Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η δυσμενής σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, η οποία φέρνει δυσκολίες κυρίως σε θέματα οικονομικά, δανείων, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ, ενώ είναι πιθανό να πιέζεστε γιατί πρέπει να στηρίξετε και άλλους ανθρώπους. Μια επιρροή που επίσης φέρνει εμπόδια ερωτικά. Ζητά ενδοσκόπηση, ψυχανάλυση κι εξέταση των κινήτρων σας. Ίντριγκες.


Δίδυμοι
10/12/2016
Δίδυμοι
Δύσκολη για το ζώδιό σας η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει αίσθημα έλλειψης και απόρριψης ή μοναξιάς, ενώ δυσκολεύει τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Σκληρές συμπεριφορές από το σύντροφο ή συνεργάτες. Πιθανόν να πληρώνετε λάθη που είχατε κάνει σε σχέσεις και συνεργασίες.


Καρκίνος

10/12/2016
Καρκίνος
Πίεση στον εργασιακό χώρο φέρνει αυτές τις μέρες η δύσκολη σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πιθανές και καθυστερήσεις ή εμπόδια, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε καθημερινές δουλειές. Επίσης κάποιες δυσκολίες φέρνει και σε θέματα υγείας, ενώ πρέπει να είστε προσεκτικοί και πειθαρχημένοι με τη διατροφή και τις συνήθειες.

Λέων
10/12/2016
Λέων
Κάποιους περιορισμούς ή δύστροπες συμπεριφορές στα ερωτικά φέρνει αυτές τις μέρες η δύσκολη σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία κιόλας σας εμποδίζει να χαρείτε. Ζητά σωστή και υπεύθυνη στάση στα αισθηματικά. Φέρνει επίσης αυξημένες υποχρεώσεις ή κάποιες δυσκολίες σε σχέση με τα παιδιά. Εμπόδια σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.

Παρθένος
10/12/2016
Παρθένος
Αρκετά δύσκολη και πιεστική για το ζώδιό σας η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό μην απορείτε αν βιώνετε πρακτικές και ψυχολογικές δυσκολίες αυτές τις μέρες. Δοκιμάζει κυρίως τις οικογενειακές σχέσεις. Εμπόδια σε θέματα σπιτιού/ακινήτων. Πιθανό αίσθημα απόρριψης. Σκληρή κριτική. Ζητά υπευθυνότητα και σοβαρότητα ψυχολογική – ωριμάστε.
Ζυγός
10/12/2016
Ζυγός
Λέγονται κάποια σκληρά λόγια αυτές τις μέρες με τη δύστροπη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά τη προσοχή και στην απαισιοδοξία. Ζητά να γίνετε πιο σοβαροί στη σκέψη και στο λόγο. Δοκιμάζει σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Επίσης δοκιμασίες και καθυστερήσεις πιθανές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.


σας και με μεγαλύτερη πίστη στο μέλλον.


Σκορπιός
10/12/2016
Σκορπιός
Πιέζει αρκετά τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες η δύσκολη σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει πολλές υποχρεώσεις και έξοδα. Ίσως κιόλας πληρώνετε κάποια λάθη οικονομικά του παρελθόντος. Δοκιμάζει όμως και την αυτοεκτίμησή σας αλλά και το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Που βασίζεται το αίσθημα της αξίας σας;


Τοξότης
10/12/2016
Τοξότης
Ο Ήλιος συναντά τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια δύσκολη σύνοδος που σας δοκιμάζει και σας συμπιέζει αυτές τις μέρες, γι’ αυτό μην απορείτε αν βιώνετε διάφορες δυσκολίες και περιορισμούς, ή ακόμα και αίσθημα εγκλωβισμού ή φυλάκισης. Χρειάζεται υπευθυνότητα, πειθαρχία και ωριμότητα για να ξεπεραστεί και να αποδώσει και κάτι καλό.
Αιγόκερως
10/12/2016
Αιγόκερως
Η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στον τελευταίο σας οίκο είναι μια δύσκολη επιρροή που αυτές τις μέρες σας αναγκάζει να πληρώσετε κάποια καρμικά χρέη και να κλείσετε κύκλους και λογαριασμούς με το παρελθόν. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η όψη αυτή, η οποία σας πιέζει ψυχολογικά και ίσως βγάζει ενοχές, φοβίες, μεταμέλειες ή καταθλίψεις.

Υδροχόος
10/12/2016
Υδροχόος
Δοκιμάζει κάποιες φιλίες ή τις σχέσεις σας μέσα σε ομάδες, συλλόγους και κόμματα η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ και με διαδικτυακές σας επαφές εκδηλώνονται σκληρές συμπεριφορές. Επίσης σας προσγειώνει σε σχέση με κάποια σχέδια για το μέλλον που κάνετε, ενώ υπάρχουν και καθυστερήσεις ή εμπόδια σ’ αυτά.


Ιχθύες
10/12/2016
Ιχθύες
Άτομα εξουσίας είναι απαιτητικά και δύστροπα αυτές τις μέρες με τη πιεστική σύνοδο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που φέρνει δυσκολίες επαγγελματικές, αλλά και αίσθημα ανεπάρκειας. Ζητά να δουλέψετε σκληρότερα και να είστε πιο υπεύθυνοι και ώριμοι. Απορριπτικές και σκληρές συμπεριφορές. Πληρώνετε κάποια λάθη. Οργανωθείτε καλύτερα

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics