Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2016

 

13/12/2016
Κριός


Επικοινωνιακή η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις. Απ’ τη μία υπάρχει πρόοδος και καλές εξελίξεις σε επαφές, συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες, απ’ την άλλη, κολλάνε ορισμένα θέματα, κυρίως νομικά, ταξιδιών κι εκπαίδευσης. Προσοχή στον φανατισμό και τον δογματισμό.


Ταύρος
13/12/2016
Ταύρος
Η πανσέληνος που γίνεται σήμερα το βράδυ, επηρεάζει κυρίως τον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι είναι μέρες με εξελίξεις σε πληρωμές κι αγορές ή πωλήσεις. Απ’ τη μία πάνε καλά τα έσοδα και τα εργασιακά, απ’ την άλλη, υπάρχουν πιέσεις σε θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων κλπ, ή μπορεί να πρέπει να ενισχύσετε άλλους οικονομικά.


Δίδυμοι
13/12/2016
Δίδυμοι
Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος αργά το βράδυ σήμερα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες σας ωθεί σε ξεκινήματα και αποφάσεις. Έχει τόσο θετικές επιδράσεις, όσο και δύσκολες: απ’ τη μία περνάτε καλά, φλερτάρετε κι έχετε επιτυχίες ερωτικές και προσωπικές αλλά και δημιουργικότητα, απ’ την άλλη, εμφανίζονται περιορισμοί κι εμπόδια σε σχέσεις και συνεργασίες.
Καρκίνος
13/12/2016
Καρκίνος
Καθώς η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, είναι μέρες απολογισμών και κλεισίματος κύκλων. Απ’ τη μία υπάρχει μια ανακούφιση ψυχολογική και αίσθημα απελευθέρωσης από το παρελθόν, απ’ την άλλη κάποια πρακτικά, καθημερινά και εργασιακά θέματα σας προβληματίζουν. Φέρνει μια ανάγκη για απομόνωση, διαλογισμό και τέχνη.

Λέων
13/12/2016
Λέων
Έμφαση στις φιλίες σας δίνει η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι είναι μέρες που συναντάτε τις παρέες σας, δικτυώνεστε και συμμετέχετε επίσης σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα αλλά και στα social media. Φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις, όμως φέρνει και ορισμένους περιορισμούς στα ερωτικά και ευθύνες σε σχέση με τα παιδιά.

Παρθένος
13/12/2016
Παρθένος
Μια πανσέληνος που δίνει έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή είναι αυτή που γίνεται σήμερα το βράδυ. Έτσι αυτές τις μέρες υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις επαγγελματικές αλλά και οικονομικές, απ’ την άλλη όμως, υπάρχει και μια πίεση ψυχολογική, ή ορισμένα εμπόδια και πιέσεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Ζυγός
13/12/2016
Ζυγός
Η σημερινή πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα αργά το βράδυ, είναι ευνοϊκή για εσάς, αφού ενεργοποιεί θετικά τον ευεργέτη Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, οπότε αυτές τις μέρες έχετε κάποιες επιτυχίες και ανοίγματα στη ζωή σας. Δίνει έμφαση σε ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα, πνευματικότητα. Δεν λείπουν ωστόσο προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Σκορπιός
13/12/2016
Σκορπιός
Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία είναι αρκετά ερωτική και σας φέρνει σε ουσιαστικότερη και βαθύτερη επαφή με το ταίρι σας. Παράλληλα, δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, κι έτσι αυτές τις μέρες προχωρούν ζητήματα δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, ασφαλειών κλπ. Δεν λείπουν ωστόσο κάποιες πιέσεις οικονομικές.


Τοξότης
13/12/2016
Τοξότης
Αρκετά κοινωνική αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία δίνει την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες, και για διάφορες συναντήσεις, ενώ ανοίγει ο κοινωνικός σας κύκλος. Κάποια σχέδιά σας δε, προχωρούν θετικά και κάτι ανοίγεται για το μέλλον. Ωστόσο ενεργοποιείται και ο Κρόνος στο ζώδιό σας, φέρνοντας περιορισμούς κι ευθύνες.
Αιγόκερως
13/12/2016
Αιγόκερως
Σε θέματα εργασιακά αλλά και υγείας δίνει έμφαση η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι αυτές τις μέρες έχετε κάποιες καλές επαγγελματικές εξελίξεις και ανοίγματα, ενώ μπορεί να προχωράτε και σε καλές προσαρμογές στη διατροφή, στην άσκηση και σε καθημερινές σας συνήθειες. Ενεργοποιεί ωστόσο και ένα αίσθημα εσωτερικής θλίψης και απολογισμών.

Υδροχόος
13/12/2016
Υδροχόος
Ερωτική και δημιουργική αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, φέρνει αυτές τις μέρες ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, ενώ έχετε και κάποιες επιτυχίες, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών. Αυτό που θέλει προσοχή με αυτή τη πανσέληνο είναι κάποιες δοκιμασίες σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, social media.
Ιχθύες
13/12/2016
Ιχθύες
Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή της πανσελήνου του Δεκεμβρίου, η οποία κυρίως επηρεάζει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – οικογενειακό και γιορτινό το κλίμα. Επίσης προσφέρει ενίσχυση οικονομική. Καθώς όμως ενεργοποιεί τον αυστηρό Κρόνο, είναι και μέρες με κάποιες απαιτητικές κι απορριπτικές συμπεριφορές και με αρκετές υποχρεώσεις, επαγγελματικές ή άλλες.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics