Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2016


Κριός
14/12/2016
Κριός


Ζωηρά κι επικοινωνιακά ξεκινά η μέρα, ενώ νωρίς το πρωί διευκολύνονται οι μετακινήσεις, οι επαφές και η επικοινωνία. Από το μεσημέρι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη η διάθεση θα γίνει πιο νοσταλγική και εσωστρεφής, ενώ θα βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια και θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας.

Ταύρος
14/12/2016
Ταύρος
Νωρίς το πρωί η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές κλπ, ενώ καλά πάνε τα έσοδα και τα επαγγελματικά. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η διάθεση θα γίνει πιο επικοινωνιακή και θα έχετε την ευκαιρία στην υπόλοιπη μέρα για αρκετή κουβεντούλα, για βόλτες και συναντήσεις.
Δίδυμοι
14/12/2016
Δίδυμοι
Ξεκινά δραστήρια και θετικά η μέρα, ενώ το πρωί ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι πρωτοβουλίες. Το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, το κλίμα θα γίνει πιο ήπιο και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία, το καλό φαγητό, τη μουσική και τις αισθήσεις για την υπόλοιπη μέρα, ενώ θα ασχοληθείτε και με αγορές ή οικονομικά θέματα.
Καρκίνος
14/12/2016
Καρκίνος
Ήσυχα και ξεκούραστα ξεκινά ή μέρα, ίσως κοιμηθείτε και περισσότερο το πρωί. Κλείσιμο ορισμένων θεμάτων και κύκλων. Το μεσημέρι που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, η διάθεση θα γίνει πιο εξωστρεφής και θα σας ωθήσει σε δράσεις, ξεκινήματα και πρωτοβουλίες ή αποφάσεις, αλλά και σε διεκδίκηση των θέλω σας.

Λέων
14/12/2016
Λέων
Οι πρωινές ώρες ευνοούν τις συναντήσεις και τη δικτύωση, ενώ φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες ή ο σύντροφος λειτουργούν υποστηρικτικά. Απ’ το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον τελευταίο σας οίκο, αναμένεται να σας βγουν τάσεις φυγής και απομόνωσης, όμως θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από εντάσεις και να χαλαρώσετε.


Παρθένος
14/12/2016
Παρθένος
Καλές οι πρωινές ώρες για τα επαγγελματικά σας και για διάφορες δουλειές, οι οποίες γίνονται γρήγορα κι αποτελεσματικά. Απ’ το μεσημέρι και μετά, η εστίαση της προσοχής περνά στους φίλους και τη δικτύωση, κι έτσι την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, να συμμετέχετε σε ομάδες και να ασχοληθείτε περισσότερο με το ίντερνετ.


Ζυγός
14/12/2016
Ζυγός
Αισιόδοξα και άνετα ξεκινά η μέρα, με αυξημένη ζωτικότητα, ενώ γρήγορα προχωράτε σε κάποιες δράσεις, ανοίγματα και ξεκινήματα. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και για την υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Αναμένονται περισσότερες υποχρεώσεις, χωρίς όμως πρόβλημα στην τακτοποίησή τους.

Σκορπιός
14/12/2016
Σκορπιός
Τις πρώτες ώρες της μέρας θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε γρήγορα κι αποτελεσματικά θέματα οικονομικά και σπιτιού, ενώ ξεκινά η μέρα με τονωμένη την ψυχολογία σας. Απ’ το μεσημέρι η Σελήνη θα δώσει έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε συγγραφή, διδασκαλία, πνευματικότητα.


Τοξότης
14/12/2016
Τοξότης
Αρμονικά και κοινωνικά ξεκινά η μέρα, ενώ οι πρώτες της ώρες είναι καλές για επαφές και συμφωνίες, οι οποίες προχωρούν γρήγορα. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η εστίαση της προσοχής περνά σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα, ενώ η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής. Καλή μέρα για έρευνα, εσωτερισμό και ψυχανάλυση.

Αιγόκερως
14/12/2016
Αιγόκερως
Εύκολα και γρήγορα τακτοποιείτε το πρωί διάφορες εργασίες και θέματα οικονομικά – παραγωγικές ώρες, ενώ ευνοούνται και θέματα υγείας και διατροφής. Το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα δώσει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, κι έτσι η υπόλοιπη μέρα θα είναι κοινωνική, με συναντήσεις και γνωριμίες. Περισσότερη αρμονία.


Υδροχόος
14/12/2016
Υδροχόος
Ευχάριστα και δραστήρια ξεκινά η μέρα και είναι καλές οι πρώτες της ώρες για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες – αυξημένη δημιουργικότητα και ζωτικότητα. Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, και η εστίαση της προσοχής για την υπόλοιπη μέρα θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα εργασιακά, υγείας και διατροφής, νοικοκυριού αλλά και κατοικίδιων.


Ιχθύες
14/12/2016
Ιχθύες
Θέματα σπιτιού και οικογένειας κυρίως σας απασχολούν σήμερα το πρωί, ενώ γρήγορα τα τακτοποιείτε. Απ’ το μεσημέρι που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, η διάθεση θα γίνει πιο χαρούμενη κι εξωστρεφής, ενώ για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερο παιχνίδι, δημιουργία, σπορ, εξόδους και φλερτ, ενώ τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics