Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2016

 

15/12/2016
Κριός

Έχει τα επικοινωνιακά της προβλήματα η μέρα, με τη Σελήνη να σχηματίζει αρκετές δυσαρμονικές όψεις και να δυσκολεύει τις συνεννοήσεις, ειδικά μάλιστα με άτομα εξουσίας και με την οικογένεια. Επικρατεί ο συναισθηματισμός και όχι η λογική. Προσέξτε τις εμμονές και τις υπερβολές στο φαγητό και σε άλλα πράγματα. Κάποια ξαφνικά γεγονότα προς το βράδυ.


Ταύρος
15/12/2016
Ταύρος
Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, με διάφορες επαφές αλλά και με μετακινήσεις, όμως οι δύσκολες όψεις της Σελήνης φέρνουν εμπόδια στα παραπάνω. Ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που νομίζει – υπάρχει αρκετή υποκειμενικότητα σήμερα. Λέγονται και κάποια πράγματα υπερβολικά και κριτικές. Έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Ευκαιρίες για βόλτες και συναντήσεις.
Δίδυμοι
15/12/2016
Δίδυμοι
Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τα εμπόδια σε θέματα κυρίως οικονομικά, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης να φέρνουν πρόσκαιρες ταλαιπωρίες σε πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Φροντίστε να αποφύγετε τις εμμονές και τις ακρότητες γύρω από οικονομικά αλλά κι ερωτικά θέματα. Αυξημένη κτητικότητα και ζήλια. Μην λειτουργείτε σαν κακομαθημένοι.


Καρκίνος
15/12/2016
Καρκίνος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα εξωστρεφής και δραστήρια, αλλά οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει εφιστούν την προσοχή σε υπερβολές κι εμμονές, ενώ δεν λείπουν οι ανταγωνισμοί ή οι ζήλιες στις σχέσεις. Επίσης προσέξτε τα επικοινωνιακά προβλήματα και τα απρόοπτα. Μην το παρακάνετε με το φαγητό.

Λέων
15/12/2016
Λέων
Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα κλεισίματος θεμάτων και κύκλων, ενώ κάνετε ορισμένους απολογισμούς. Ανάγκη για απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης φέρνουν μια ψυχολογική ένταση αλλά και κάποια προβλήματα στην επικοινωνία και στο χώρο δουλειάς. Λέγονται πράγματα υπερβολικά.

Παρθένος
15/12/2016
Παρθένος
Εμπόδια πιθανά στα σχέδιά σας σήμερα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες εκτός των άλλων αναμένεται να φέρουν και κάποιες ίντριγκες και ζήλιες σε φιλίες κι ερωτικά. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της και λείπει η λογική. Επίσης προσέξτε τις σπατάλες και την κακή οικονομική διαχείριση γενικά.


Ζυγός
15/12/2016
Ζυγός
Αρκετές ακρότητες σήμερα με τις δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης και οι ισορροπίες είναι δύσκολο να βρεθούν. Εντάσεις κι ανταγωνισμοί πιθανοί με την οικογένεια και με άτομα εξουσίας ή στον επαγγελματικό χώρο γενικά. Προσέξτε τις ζήλιες και τις εμμονές. Επίσης φροντίστε να μην το παρακάνετε με το φαγητό. Δυσκολίες στην επικοινωνία, απρόοπτα.

Σκορπιός
15/12/2016
Σκορπιός
Λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης σήμερα, αναμένεται να παρουσιαστούν εμπόδια και απρόοπτα στην επικοινωνία και σε διάφορες συναλλαγές, ενώ ίσως ειπωθούν και κάποια πικρά και υπερβολικά λόγια. Επίσης προσέξτε τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις και σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, όπως επίσης και σε θέματα σπουδών και νομικών.


Τοξότης
15/12/2016
Τοξότης
Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, ενώ οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει εφιστούν την προσοχή σε ανταγωνισμούς αλλά και σε εμπόδια σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές. Δεν λείπουν οι ζήλιες και η κτητικότητα. Η τάση για υπερβολές κι επιπολαιότητα του ζωδίου σας θέλει περισσότερη προσοχή σήμερα.


Αιγόκερως
15/12/2016
Αιγόκερως
Θα είναι μια κοινωνική μέρα, με συναντήσεις και γνωριμίες, όμως οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη δημιουργούν προβλήματα στην επικοινωνία και δεν επικρατεί η λογική. Προσοχή χρειάζεται σε υπερβολές κάθε είδους αλλά και σε εμμονές, ανταγωνισμούς, πικρίες και κακίες. Λίγο δύσκολες οι ισορροπίες. Πιθανά απρόοπτα προς το βράδυ.


Υδροχόος
15/12/2016
Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στα εργασιακά και σε διάφορες καθημερινές δουλειές, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει αναμένεται να φέρουν εμπόδια στα παραπάνω. Δεν λείπουν οι ίντριγκες και οι κριτικές. Επίσης προσοχή χρειάζεται στον δογματισμό και σε ακρότητες πολιτικές και ιδεολογικές. Προσέξτε και την διατροφή και υγεία σας.


Ιχθύες
15/12/2016
Ιχθύες
Έμφαση στα ερωτικά, σε δημιουργικά project αλλά και σε θέματα παιδιών δίνει σήμερα η Σελήνη, όμως θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή σε διάφορα πρόσκαιρα “δράματα” και ακραίες αντιδράσεις. Πιθανές και ίντριγκες σε φιλίες. Επίσης τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή από σπατάλες, κακή διαχείριση και έκτακτα έξοδα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics