Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2016

 

16/12/2016

Κριός

Το πρωί η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ η μέρα ξεκινά ήπια και με λίγη εσωστρέφεια. Απ’ το μεσημέρι όμως που η Σελήνη μπαίνει στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, ανακτάτε το κέφι σας και η υπόλοιπη μέρα θα δώσει ευκαιρίες για παιχνίδι, σπορ, δημιουργία, εξόδους και φλερτ.


Ταύρος
16/12/2016
Ταύρος
Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά, με διάφορες επαφές και συζητήσεις, με κάποιες μετακινήσεις αλλά και με διάβασμα ή γράψιμο ή με μαθήματα και σεμινάρια. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο, η εστίαση της προσοχής για την υπόλοιπη μέρα θα περάσει στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων. Εστίαση και στο παρελθόν.

Δίδυμοι
16/12/2016
Δίδυμοι
Έμφαση σε θέματα οικονομικά και σε διάφορες αγορές ή πωλήσεις δίνει σήμερα το πρωί η Σελήνη, χωρίς να αναμένονται προβλήματα. Πιο ήσυχο το ξεκίνημα της μέρας, αλλά απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση θα γίνει πιο επικοινωνιακή και ζωηρή, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις και κουβεντούλα.
Καρκίνος
16/12/2016
Καρκίνος
Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας, θα είστε δραστήριοι κι εξωστρεφείς, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποια πρωτοβουλία, απόφαση ή ξεκίνημα. Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ήρεμη αλλά και απολαυστική, με καλό φαγητό, μουσική, ωραία ψώνια και με αίσθημα ασφάλειας.

Λέων
16/12/2016
Λέων
Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε ορισμένα θέματα, ενώ είναι ώρες πιο εσωστρεφείς. Όμως κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και ανακτάτε την εξωστρέφειά σας, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι δραστήρια και ίσως προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα.


Παρθένος
16/12/2016
Παρθένος
Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι δίνει έμφαση σε θέματα δικτύωσης αλλά και στη φιλία, κι έτσι η μέρα ξεκινά κοινωνικά, με αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ και με διάφορες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο και αναμένεται να αποτραβηχτείτε και να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση αλλά και για ύπνο.


Ζυγός
16/12/2016
Ζυγός
Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει το πρωί η Σελήνη, ενώ αναδεικνύεστε περισσότερο, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Επαφές με άτομα εξουσίας. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής για την υπόλοιπη μέρα περνά στους φίλους και στην ενασχόλησή σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και με το ίντερνετ.


Σκορπιός
16/12/2016
Σκορπιός
Άνετα κι αισιόδοξα ξεκινά η μέρα, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις και με μια έμφαση μέχρι το μεσημέρι σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, πνευματικότητα. Κατόπιν όμως που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, αναμένεται να εμφανιστούν υποχρεώσεις για την υπόλοιπη μέρα, στην οποία επίσης θα δοθεί έμφαση και στον επαγγελματικό σας τομέα.


Τοξότης
16/12/2016
Τοξότης
Κυρίως σε θέματα οικονομικά εστιάζει το πρωί η Σελήνη, ενώ αναμένεται να τακτοποιήσετε εύκολα τυχόν θέματα και συναλλαγές. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο και η διάθεση γίνεται πιο εξωστρεφής κι αισιόδοξη, ενώ για την υπόλοιπη μέρα θα εστιαστείτε κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, επαφών με το εξωτερικό, νομικών υποθέσεων αλλά και πνευματικότητας.

Αιγόκερως
16/12/2016
Αιγόκερως
Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίασή σας βρίσκεται στον σύντροφο και τους συνεργάτες. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η διάθεση για την υπόλοιπη μέρα αναμένεται να γίνει πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική. Έμφαση θα δώσει και σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, δανείων, συντάξεων, επενδύσεων κλπ.

Υδροχόος
16/12/2016
Υδροχόος
Δουλειά και χαρά το πρωί, και η μέρα ξεκινά παραγωγικά, με τακτοποίηση διάφορων λεπτομερειών κι εργασιών, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και την καθημερινότητά σας. Το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα μεταφερθεί για την υπόλοιπη μέρα η εστίαση της προσοχής στις σχέσεις, τις συνεργασίες, την κοινωνική σας ζωή.
Ιχθύες
16/12/2016
Ιχθύες
Ευχάριστα και χωρίς πιέσεις ξεκινά η μέρα, ενώ μέχρι το μεσημέρι μπορεί να έχετε κι ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν – δημιουργικές και πιο ανέμελες ώρες. Κατόπιν όμως αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και την υπόλοιπη μέρα θα βγάλετε διάφορες δουλειές, ενώ πιθανόν ν’ ασχοληθείτε και με θέματα διατροφής και υγείας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics