Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2016

 

Καλός καιρός με κρύο θα επικρατήσει τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα.

Την Τρίτη το απόγευμα όμως και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Την Τετάρτη, τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν όχι μόνο σε όλα τα ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με ενίσχυση την Τετάρτη.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα και την Τρίτη και πτώση την Τετάρτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχουμε παγετό.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με κρύο, ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από μείον 3 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγες νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από μείον 4 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και θερμοκρασία ως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, βοριάδες 4 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με λίγες νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics