Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2016

 

19/12/2016
Κριός


Γυρνά ανάδρομος σήμερα ο Ερμής, ενώ ήδη τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει φανερές οι καθυστερήσεις του, οι οποίες τώρα θα εστιαστούν κυρίως στα επαγγελματικά σας. Έτσι, έως τις 8/1 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, κάποια πράγματα πάνε πίσω, ενώ δεν είναι καλή εποχή για ξεκινήματα και συμφωνίες, παρά μόνο για επιστροφή σε παλιές δουλειές.

Ταύρος
19/12/2016
Ταύρος
Επανασυνδέσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 8/1 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις στα ταξίδια αλλά και σε θέματα νομικά κι εκπαίδευσης. Παράλληλα, θα είναι εποχή όπου θα αναθεωρήσετε τη φιλοσοφία που οδηγεί τη ζωή σας.

Δίδυμοι
19/12/2016
Δίδυμοι
Η αναδρομή του Ερμή αναμένεται να φέρει καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά, δανείων, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων κλπ, έως τις 8/1 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία – δεν είναι καλή εποχή για συμφωνίες. Ωστόσο μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα. Παράλληλα, θα είναι εποχή εσωτερικού ψαξίματος κι αναθεώρησης των κινήτρων σας.
Καρκίνος

19/12/2016
Καρκίνος
Εποχή επανασυνδέσεων με τον ανάδρομο Ερμή έως τις 8/1, ο οποίος θα φέρει παλιούς έρωτες, συνεργάτες ή καλούς φίλους ξανά στη ζωή σας. Παράλληλα θα είναι μια εποχή όπου θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους και που κοινωνικοποιείστε, και θα δείτε με άλλο μάτι κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Δεν ευνοεί νέα πράγματα.

Λέων
19/12/2016
Λέων
Τις γνωστές του καθυστερήσεις φέρνει τις τελευταίες μέρες η επίδραση του ανάδρομου Ερμή που τυπικά σήμερα ξεκινά την φαινομενική ανάποδή του πορεία. Μέχρι τις 8/1 που θα επιστρέψει ορθόδρομος, θα πάνε πίσω κάποια θέματα εργασιακά και καθημερινές δουλειές. Καλή εποχή για να πιάσετε αφημένες εργασίες. Αναθεωρείτε τον τρόπο που διατρέφεστε και τις συνήθειές σας.


Παρθένος
19/12/2016
Παρθένος
Ερωτικές επανασυνδέσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 8/1 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, ενώ αναθεωρείτε τον τρόπο που φλερτάρετε αλλά και που διασκεδάζετε. Κάποια δημιουργικά κι επιχειρηματικά project πάνε πίσω – δεν είναι καλή εποχή για νέα πράγματα. Αναθεώρηση και σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά.


Ζυγός
19/12/2016
Ζυγός
Το παρελθόν στο παρόν αναμένεται να φέρει ο Ερμής μέχρι τις 8/1, ένα διάστημα που μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους απ’ τα παλιά, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψετε στις ρίζες σας με κάποιο ταξιδάκι. Σίγουρα έρχονται αρκετές αναμνήσεις στην επιφάνεια ώστε να αφομοιωθούν. Καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού – μην προχωράτε σε συμβόλαια, μετακομίσεις κλπ.


Σκορπιός
19/12/2016
Σκορπιός
Τις γνωστές του καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 8/1, ενώ αναβολές είναι πιθανές σε ραντεβού και σε συμφωνίες – αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων. Παράλληλα θα υπάρχουν πολλά reunion αυτή την εποχή, με συμμαθητές, συγγενείς κλπ. Αναθεώρηση του τρόπου που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε.


Τοξότης
19/12/2016
Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής αναμένεται να επηρεάσει τα οικονομικά σας και ζητήματα αγορών και πωλήσεων μέχρι τις 8/1, ένα διάστημα με καθυστερήσεις σε πληρωμές ή σε άλλες συναλλαγές, δεν αποκλείονται όμως κι επιστροφές χρημάτων. Αποφύγετε συμβόλαια. Παράλληλα θα είναι μια εποχή στην οποία θα αναθεωρήσετε τις αξίες σας και το που βασίζεται η αυτοεκτίμησή σας.

Αιγόκερως
19/12/2016
Αιγόκερως
Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας και γυρνά ανάδρομος σήμερα, γι’ αυτό και οι καθυστερήσεις τις τελευταίες μέρες, ενώ μέχρι τις 8/1 που θα επιστρέφει σε ορθή πορεία, κάποιοι στόχοι και δράσεις ή ξεκινήματα αναβάλλονται – μην προχωράτε σε νέα πράγματα. Αναθεώρηση κι επαναπροσδιορισμός του εαυτού σας, των στόχων και των θέλω σας.

Υδροχόος
19/12/2016
Υδροχόος
Σήμερα ξεκινά και τυπικά την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής, μια αναδρομή την οποία θα κάνει στον τελευταίο σας οίκο, γι’ αυτό θα είναι περίοδος απολογισμών έως τις 8/1, ενώ θα βγουν κάποια “φαντάσματα” του παρελθόντος στην επιφάνεια. Παράλληλα, ζητά να κλείσετε κάποια άλυτα θέματα, πρακτικά, ερωτικά, ψυχολογικά ή άλλα. Κρυφές επανασυνδέσεις.
Ιχθύες
19/12/2016
Ιχθύες
Παλιούς φίλους και γνωστούς θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής στη ζωή σας έως τις 8/1, ένα διάστημα με αρκετά reunion, ενώ μπορεί να ξαναβρεθείτε σε ομάδες, οργανώσεις ή συλλόγους που είχατε καιρό να συμμετέχετε. Επανασυνδέσεις και μέσα απ’ το ίντερνετ. Ωστόσο αναμένεται να φέρει καθυστέρηση ή ακυρώσεις σε σχέδια, τα οποία αναθεωρείτε.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics