Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2016

 

Γενικά καλός θα παραμείνει και την Τρίτη ο καιρός σε όλη τη χώρα.



Την Τετάρτη, τοπικές βροχές θα έχουμε σε αρκετές περιοχές κυρίως της κεντρικής και νότιας χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Την Πέμπτη, στα δυτικά και βόρεια θα έχουμε καλό καιρό, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα την Τετάρτη ως 7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με ενίσχυση από την Τετάρτη ως τα 7 με 8 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από την Τετάρτη.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχουμε παγετό.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με κρύο, ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από μείον 3 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από μείον 5 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες νεφώσεις και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, βοριάδες 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με νεφώσεις το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics