Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2016

 

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα έχουμε το επόμενο τριήμερο σε αρκετές περιοχές κυρίως της ανατολικής και νότιας χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά.



Σταδιακά από το Σάββατο όμως, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο.

Αντίθετα, στα δυτικά και βόρεια θα έχουμε γενικά καλό καιρό.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το Σάββατο.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχουμε παγετό.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις, παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με κρύο, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 8 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδική συννεφιά, βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 12 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις κατά περιόδους και στα ανατολικά τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία ως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης, βοριάδες 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 12 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με ασθενείς βροχές και στην Πάρνηθα χιόνι, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics