Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2016

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα έχουμε την Παρασκευή στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και στο νότιο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακά από το Σάββατο όμως, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα περιοριστούν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί και σε αυτές τις περιοχές. Αντίθετα, στα δυτικά, στα κεντρικά και βόρεια το επόμενο τριήμερο θα έχουμε γενικά καλό καιρό.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά με ένταση 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το Σάββατο. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχουμε παγετό.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με κρύο, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 3 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα παροδικής βροχής ή χιονόπτωσης στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βοριάδες και θερμοκρασία ως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης, βοριάδες 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με ασθενείς βροχές και στην Πάρνηθα παροδική χιονόπτωση, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics