Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2016

 

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα έχουμε το Σάββατο στην Εύβοια και στο νότιο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Σταδιακά όμως, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα περιοριστούν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί και σε αυτές τις περιοχές. Αντίθετα, στην υπόλοιπη χώρα το επόμενο τριήμερο θα έχουμε γενικά καλό καιρό με τοπική μόνο συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά με ένταση 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από την Κυριακή. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχουμε παγετό.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 6 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με κρύο, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 3 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 4 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων και θερμοκρασία ως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης, βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με παροδική συννεφιά και στην Εύβοια λίγες βροχές ή χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικής χιονόπτωσης στην Πάρνηθα το πρωί, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics