Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2016

 

Θα συνεχιστεί με μειωμένους ρυθμούς η κακοκαιρία που πλήττει περιοχές της κεντρικής και νότιας χώρας ως το Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, χιονόνερο και χιόνια κατά περιόδους θα έχουμε και το Σάββατο σε περιοχές της βορειοανατολικής και κυρίως της ανατολικής και νότιας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Βαθμιαία όμως, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν και την Κυριακή σταδιακά θα περιοριστούν στα νότια και θα σταματήσουν. Στη δυτική και βορειοδυτική χώρα ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με αρκετό κρύο.

Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά με ένταση 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά ως 6 με 7 μποφόρ, ενώ από τη Δευτέρα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα ηπειρωτικά θα έχουμε ισχυρό παγετό.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και θερμοκρασία από μείον 6 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 4 έως 10 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις στα δυτικά, χιονόνερο ή χιόνι πρόσκαιρα στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 10 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, εξασθένηση των ανέμων και θερμοκρασία ως 8 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, χιονόνερο στα πεδινά, χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως 10 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικές βροχές ή χιονόνερο στα νότια και χιονόνερο ή χιόνι στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ανατολικά τμήματα και στα υπόλοιπα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 7 βαθμούς.

Στην Αττική, χιονόνερο στα νότια και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
alphatv

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics