Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2016

 

31/12/2016
Κριός


Εποικοδομητική θα είναι η νέα χρονιά για το ζώδιό σας, στην οποία θα προχωρήσετε σε ανοίγματα και θα υπάρξει πρόοδος στη ζωή σας. Θα είστε τυχεροί σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου έως το φθινόπωρο – έρχονται καλοί άνθρωποι στη ζωή σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο βιώνετε και ανατροπές. Οι γεννημένοι κοντά στις 8/4 έχετε ξεκαθαρίσματα.

Ταύρος
31/12/2016
Ταύρος
Μια σχετικά άνετη χρονιά θα είναι το 2017 – σας περιμένουν άλλωστε ανατροπές απ’ το 2018 λόγω Ουρανού, οπότε σάς αφήνουν οι πλανήτες ήσυχους προς το παρόν. Εύνοια σε θέματα υγείας κι εργασίας έως το φθινόπωρο, και κατόπιν εύνοια σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οικονομικά και σεξουαλικά συνεχίζουν να είναι μια πηγή πίεσης.

Δίδυμοι
31/12/2016
Δίδυμοι
Θα συνεχίσει να σας ωριμάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών το 2017, με τον Κρόνο να απαιτεί από εσάς σοβαρότητα και ανάληψη ευθυνών. Χρονιά δέσμευσης αλλά και δοκιμασιών στον γάμο. Ταυτόχρονα ο Δίας απ’ τον Ζυγό έως τον Οκτώβριο θα φέρνει ερωτικές επιτυχίες και αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργία.

Καρκίνος
31/12/2016
Καρκίνος
Αρκετή δουλειά σας επιφυλάσσει το 2017, με μια γεμάτη και πιεστική καθημερινότητα, ενώ δεν θα λείπουν οι δοκιμασίες στο χώρο δουλειάς. Ωστόσο θα υπάρξει και πρόοδος επαγγελματική. Εύνοια θα δέχεστε μέχρι τον Οκτώβριο σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, και κατόπιν η εύνοια θα περάσει στα ερωτικά και σε θέματα παιδιών.


Λέων
31/12/2016
Λέων
Μια αρκετά καλή κι εποικοδομητική χρονιά θα είναι το 2017. Μπορεί να στερηθείτε λίγο την σημαντική για εσάς διασκέδαση, όμως θα καταφέρετε πολλά, θα προχωρήσετε σε ανοίγματα και θα επιτύχετε. Ευθύνες σε σχέση με τα παιδιά. Ωρίμαση στα ερωτικά. Εύνοια σε επικοινωνία και μετακινήσεις έως τον Οκτώβριο, πιθανή αγορά νέου οχήματος και συσκευών επικοινωνίας.


Παρθένος
31/12/2016
Παρθένος
Τυχερό για τα οικονομικά σας θα είναι το 2017 μέχρι τον Οκτώβριο, όπου αναμένεται να βελτιωθούν τα έσοδα και να κάνετε καλές αγορές ή πωλήσεις. Βέβαια ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη θα συνεχίζει να σας πιέζει ψυχολογικά αλλά και να σας ωριμάζει, ενώ θα φέρνει παραπάνω υποχρεώσεις με το σπίτι. Ταυτόχρονα, σας ζητά να λύσετε παλιό αρνητικό κάρμα.


Ζυγός
31/12/2016
Ζυγός
Η χρονιά σας θα είναι το 2017, καθώς ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τον Οκτώβριο και θα φέρνει δώρα, επιτυχίες, γνώσεις, ταξίδια, ανοίγματα, αφθονία. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο βέβαια έχετε και ανατροπές στη ζωή σας, κυρίως στις σχέσεις. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις θα σας δυσκολεύουν. Δοκιμασίες με συγγενείς.


Σκορπιός
31/12/2016
Σκορπιός
Άνετο αναμένεται το 2017, και μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα μπει ο τυχερός Δίας στο ζώδιό σας που θα φέρει δώρα και ανοίγματα, θα είστε σε περίοδο “κυοφορίας” αλλά και πνευματικής ανάπτυξης. Τα οικονομικά είναι ένα πρόβλημα και γι’ αυτή τη χρονιά, καθώς ο Κρόνος ζητά συνετή διαχείριση και φέρνει περισσότερες υποχρεώσεις.


Τοξότης
31/12/2016
Τοξότης
Ο αυστηρός Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος του 2017, κι έτσι θα είναι μια χρονιά ωρίμανσης και πολλών υποχρεώσεων. Ωστόσο θα σταθείτε στα πόδια σας, ενώ θα είναι ένα εποικοδομητικό έτος, μέσα από σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα. Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει μέχρι τον Οκτώβριο, νέοι καλοί φίλοι.
Αιγόκερως
31/12/2016
Αιγόκερως
Επαγγελματικές επιτυχίες και δημοφιλία κοινωνική υπόσχεται το 2017 μέχρι τον Οκτώβριο, όπου ο Δίας θα σας ανοίξει πόρτες. Οι γεννημένοι βέβαια στο τρίτο δεκαήμερο έχετε και τις αναστατώσεις του ανατρεπτικού Ουρανού. Οι γεννημένοι κοντά στις 8/1 βιώνετε τις καθάρσεις και μεταμορφώσεις του Πλούτωνα. Μια χρονιά στην οποία επίσης θα κλείσετε καρμικούς κύκλους.

Υδροχόος
31/12/2016
Υδροχόος
Ίσως οι πιο τυχεροί για το 2017, θα απολαύσετε μια χρονιά με ανοίγματα, επιτυχίες, γνώσεις, ταξίδια, ευκαιρίες και με περισσότερη αισιοδοξία. Η ζωή έχει νόημα! Το δύσκολο σημείο είναι οι φιλίες, τις οποίες ο Κρόνος δοκιμάζει, καθώς αποζητάτε τώρα πιο σοβαρούς ανθρώπους στη ζωή σας, κι έτσι κρίνετε αυστηρά και συρρικνώνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.
Ιχθύες
31/12/2016
Ιχθύες
Θα βρίσκεται σε μια πρέσα το ζώδιό σας και για το 2017, με τον Κρόνο να απαιτεί ιδιαίτερη υπευθυνότητα και πειθαρχία. Θα πρέπει να περιμένετε το τέλος της χρονιάς για αποσυμπίεση. Ωστόσο με σωστή δουλειά θα μπορέσετε να πετύχετε επαγγελματικά και κοινωνικά. Τα οικονομικά σας θα δέχονται μια ενίσχυση και διευκολύνσεις έως τον Οκτώβριο.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics