Breaking News
02 Ιανουαρίου 2017

 

02/01/2017
Κριός


Όμορφα ξεκινά η μέρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης το πρωί να γλυκαίνει τα συναισθήματα. Θα είναι μια ξεκούραστη μέρα συνολικά, στην οποία θα μπορέσετε να κοιμηθείτε περισσότερο και να ξεφύγετε απ’ τα καθημερινά, να ονειροπολήσετε, να ακούσετε μουσική, κλπ. Η Σελήνη απ’ τους Ιχθύς ευνοεί θέματα τέχνης και πνευματικότητας

 

Ταύρος
02/01/2017
Ταύρος
Μια αρμονική και ήπια μέρα γενικά, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να συναντηθείτε με ομάδες και συλλόγους. Περισσότερη ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Μια μέρα στην οποία επίσης κάνετε σχέδια για το μέλλον. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες ευχάριστες επαγγελματικές επαφές.


Δίδυμοι
02/01/2017
Δίδυμοι
Άνετα κι αισιόδοξα ξεκινά η μέρα, με την σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης μάλιστα το πρωί να γλυκαίνει τα συναισθήματα. Απ’ το μεσημέρι είναι πιθανό να παρουσιαστούν διάφορες υποχρεώσεις, χωρίς όμως πίεση ή ιδιαίτερα προβλήματα στην τακτοποίησή τους. Καλή μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας. Δεν αποκλείονται ορισμένες επαγγελματικές εξελίξεις ή σκέψεις.
Καρκίνος
02/01/2017
Καρκίνος
Με αρμονικά συναισθήματα ξεκινά η μέρα με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης, η οποία προσφέρει βαθύτερη και πιο ικανοποιητική σύνδεση με τον σύντροφό σας το πρωί. Απ’ το μεσημέρι θα δοθεί έμφαση στα ταξίδια και πιθανόν να έχετε την ευκαιρία για ωραίες περιπέτειες. Έμφαση επίσης και σε διάβασμα και συγγραφή. Αισιόδοξη μέρα.


Λέων
02/01/2017
Λέων
Αρμονικά ξεκινά η μέρα, με όμορφη συναισθηματική ανταλλαγή με τον σύντροφο και τους άλλους γενικά το πρωί. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο εσωστρεφής αλλά ήσυχη και ξεκούραστη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας. Καλή μέρα για ψυχανάλυση, εσωτερισμό και έρευνα. Έμφαση και σε θέματα οικονομικά.


Παρθένος
02/01/2017
Παρθένος
Απολαμβάνετε το πρωί τα μικρά καθημερινά πράγματα, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να προσφέρει ανέσεις κι απολαύσεις. Κοινωνική και αρμονική η υπόλοιπη μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά.


Ζυγός
02/01/2017
Ζυγός
Ευχάριστα κι απολαυστικά ξεκινά η μέρα, με πιο ανέμελη και όμορφη διάθεση. Απ’ το μεσημέρι θ’ αρχίσετε να κάνετε διάφορες δουλειές και να τακτοποιείτε – ίσως σας πιάσει μια μανία καθαριότητας και ενασχόλησης με λεπτομέρειες του νοικοκυριού σας. Μια έμφαση επίσης δίνει η Σελήνη σήμερα σε θέματα διατροφής και υγείας. Ενασχόληση με τα κατοικίδια.
Σκορπιός
2202/01/2017
Σκορπιός
Γλυκαίνει τα συναισθήματα το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, η οποία επίσης προσφέρει αρμονία στις οικογενειακές σχέσεις. Απ’ το μεσημέρι και για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστες δραστηριότητες, σπορ, παιχνίδι, εκδρομές και διασκέδαση, σε χαρούμενο κι αρμονικό κλίμα, ενώ δεν λείπει το φλερτ. Αυξημένη δημιουργικότητα, ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση.


Τοξότης
02/01/2017
Τοξότης
Με πιθανές όμορφες επαφές, συναντήσεις και μηνύματα μπορεί να ξεκινήσει η μέρα, όπως και με ωραίες βόλτες ή ταξιδάκια. Απ’ το μεσημέρι η Σελήνη θα δώσει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, γι’ αυτό την υπόλοιπη μέρα θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας, ενώ επικρατεί αρμονική σπιτική θαλπωρή.
Αιγόκερως
01/01/2017
Αιγόκερως
Γαλήνια και ξεκούραστα ξεκινά η μέρα, με γλυκά συναισθήματα και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Απ’ το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες και συναντήσεις, ίσως και για κάποιο ταξιδάκι, ενώ θα είναι γενικά αρκετά επικοινωνιακή η υπόλοιπη μέρα. Πολλή κουβεντούλα με συγγενείς και γνωστούς. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα και πληροφόρηση.

Ιχθύες
1002/01/2017
Ιχθύες
Ξεκινά ξεκούραστα η μέρα, ίσως ευχαριστηθείτε κιόλας περισσότερο και καλό ύπνο το πρωί. Το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Πιθανόν να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες κι αποφάσεις.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics