Breaking News
03 Ιανουαρίου 2017

 

03/01/2017
Κριός


Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 3/2, δηλώνει ότι θα είναι μια περίοδος κλεισίματος κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε στο διάστημα αυτό τα παρασκήνια και τους κρυφούς έρωτες, αλλά και τους ανεκπλήρωτους έρωτες και τη φαντασία σας. Ίσως τρέφετε κάποιες αυταπάτες στα ερωτικά.

 

Ταύρος
03/01/2017
Ταύρος
Θα ομορφύνει την κοινωνική σας ζωή η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία από σήμερα έως τις 3/2 θα φέρει ωραίες στιγμές με τις παρέες σας, ενώ οι σχέσεις με φίλους και γνωστούς θα γίνουν πιο αρμονικές. Ωραίες επίσης στιγμές μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Πιθανά φλερτ απ’ το διαδίκτυο ή μέσα από παρέες και ομάδες.


Δίδυμοι
03/01/2017
Δίδυμοι
Σήμερα αλλάζει ζώδιο η ευεργετική Αφροδίτη και μέχρι τις 3/2 θα βελτιώσει την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα, ενώ θα γίνετε πιο αγαπητοί στο κοινό. Παράλληλα θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας – πιθανά και φλερτ μ’ αυτά ή στον επαγγελματικό χώρο γενικά. Εποχή επαγγελματικών συνεργασιών. Καλή περίοδος για δημόσιες σχέσεις.
Καρκίνος
03/01/2017
Καρκίνος
Ωραία θα είναι για το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Ιχθύς, η οποία μέχρι τις 3/2 θα δώσει την ευκαιρία για όμορφα ταξίδια και για φλερτ εκεί. Πιθανά επίσης φλερτ με δασκάλους ή με ξένους. Ευεργετική επιρροή για θέματα νομικά. Η διέλευση αυτή θα ομορφύνει την εμφάνισή σας και θα φέρει περισσότερες κατακτήσεις.


Λέων
03/01/2017
Λέων
Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή μέχρι τις 3/2, ένα διάστημα που οι στενότερες σχέσεις σας γίνονται πιο ικανοποιητικές και ουσιαστικές. Βρίσκετε ανθρώπους που μοιράζεστε τις ίδιες αξίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη έως τότε θα φέρει μια ενίσχυση στα οικονομικά τα δικά σας και του συντρόφου σας.

Παρθένος
03/01/2017
Παρθένος
Πολύ ωραία για τις σχέσεις σας και την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Ιχθύς από σήμερα έως τις 3/2, ένα διάστημα που έρχονται όμορφες παρουσίες στη ζωή σας. Αρκετό φλερτ και κατακτήσεις. Περισσότερη αρμονία και αγάπη με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες. Νέοι δεσμοί και συνεργασίες.


Ζυγός
03/01/2017
Ζυγός
Θα βελτιώσει τις εργασιακές συνθήκες και την καθημερινότητά σας η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 3/2 θα κάνει πιο άνετα τα πράγματα στο χώρο δουλειάς, ενώ θα βελτιώσει και τις σχέσεις με συναδέλφους. Πιθανά φλερτ απ’ το χώρο εργασίας. Επίσης στο διάστημα αυτό θα απολαύσετε τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας.
Σκορπιός
03/01/2017
Σκορπιός
Ευνοϊκή για το ζώδιό σας και για τα αισθηματικά σας θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς, η οποία μέχρι τις 3/2 θα απογειώσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας. Όμορφες στιγμές έρωτα και διασκέδασης. Περισσότερη αρμονία στις σχέσεις, τόσο τις ερωτικές, όσο και με τα παιδιά. Καλή εποχή για αγορά ρούχων και για περιποίηση της εμφάνισης.

Τοξότης
03/01/2017
Τοξότης
Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και θα φέρει αρμονία στα συναισθήματά σας έως τις 3/2, ένα διάστημα με περισσότερη γαλήνη ψυχολογική αλλά και με περισσότερη αρμονία στο σπίτι – βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων. Ιδανική εποχή για να φροντίσετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Έρωτες απ’ το παρελθόν πιθανοί. Αισθήματα νοσταλγίας.


Αιγόκερως
03/01/2017
Αιγόκερως
Όμορφες βόλτες και ταξιδάκια θα φέρει η Αφροδίτη που αλλάζει ζώδιο σήμερα, η οποία μέχρι τις 3/2 θα δώσει επίσης την ευκαιρία για ωραίες γνωριμίες και συναντήσεις. Παράλληλα, θα κάνει πιο γλυκό τον τρόπο που μιλάτε και γράφετε, κάτι που θα έλκει τους άλλους κοντά σας. Βελτίωση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ωραία μαθήματα και σεμινάρια.

Ιχθύες
03/01/2017
Ιχθύες
Ξεκινά ξεκούραστα η μέρα, ίσως ευχαριστηθείτε κιόλας περισσότερο και καλό ύπνο το πρωί. Το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Πιθανόν να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες κι αποφάσεις.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics