Breaking News
04 Ιανουαρίου 2017

 

04/01/2017
Κριός


Καθώς κινείται ανάδρομος ο Ερμής σήμερα ξαναμπαίνει στον Τοξότη, απ’ όπου μέχρι τις 12/1 θα σας κάνει να επανεξετάσετε κάποια θέματα νομικά και σπουδών ή εκπαίδευσης και διδασκαλίας. Επίσης αναθεώρηση θα κάνετε σε κάποια στάση ή φιλοσοφία σας, ή σε πολιτικές πεποιθήσεις. Καθυστερήσεις μπορεί να φέρει σε ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό.

Ταύρος
04/01/2017
Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα ξαναμπαίνει στον Τοξότη, απ’ όπου για οχτώ μέρες θα σας απασχολήσει για θέματα οικονομικά, κι έτσι μπορεί να κινηθούν ξανά αφημένα ζητήματα δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, διατροφής κλπ. Παράλληλα, θα κάνετε μια αναθεώρηση ερωτική και ένα ψάξιμο εσωτερικό και των κινήτρων των δικών σας και των άλλων.

Δίδυμοι
1004/01/2017
Δίδυμοι
Σήμερα ο Ερμής ξαναμπαίνει στον Τοξότη λόγω της ανάδρομης πορείας του, απ’ όπου μέχρι τις 12/1 θα φέρει επανασυνδέσεις με παλιούς συντρόφους ή συνεργάτες, και διάφορες συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά. Ταυτόχρονα, θα κάνετε ορισμένες αναθεωρήσεις στις σχέσεις, στην κοινωνική σας ζωή και στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.
Καρκίνος
04/01/2017
Καρκίνος
Λόγω της ανάδρομης πορείας του ο Ερμής απ’ τον Αιγόκερω ξαναμπαίνει σήμερα στον Τοξότη, απ’ όπου μέχρι τις 12/1 θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά, όμως μπορεί να αναθεωρήσετε και ορισμένα επαγγελματικά θέματα. Ταυτόχρονα, αναβολές μπορεί να υπάρξουν σε ζητήματα υγείας/διατροφής, ή μπορεί να ασχοληθείτε ξανά με αφημένα θέματα υγείας.


Λέων
04/01/2017
Λέων
Ερωτικές επανασυνδέσεις και αναθεωρήσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος τώρα γυρνά στον Τοξότη στην οπισθόδρομη πορεία, και μέχρι τις 12/1 θα έχετε διάφορες συναντήσεις κι επαφές με παλιούς έρωτες αλλά και γνωστούς ή φίλους. Παράλληλα, πιθανόν να πιάσετε ξανά κάποια αφημένα δημιουργικά ή επιχειρηματικά project, όπως και θέματα παιδιών.


Παρθένος
04/01/2017
Παρθένος
Θα σας απασχολήσει το παρελθόν για μερικές μέρες, με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα να γυρνά ξανά στον Τοξότη, απ’ όπου μέχρι τις 12/1 θα προκαλέσει αρκετή νοσταλγία αλλά θα φέρει και ανθρώπους απ’ τα παλιά στη ζωή σας. Καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού/ακινήτων, καλή εποχή όμως να τακτοποιήσετε ανολοκλήρωτα ζητήματα. Ταξιδάκια στις ρίζες.


Ζυγός
04/01/2017
Ζυγός
Αρκετά reunion θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος σήμερα ξαναμπαίνει στον Τοξότη, απ’ όπου μέχρι τις 12/1 θα φέρει συναντήσεις με παλιούς συμμαθητές, γνωστούς, συγγενείς, γείτονες, φίλους κλπ. Ταυτόχρονα, είναι πιθανά ταξιδάκια ή βόλτες σε μέρη παλιά. Θα κάνετε και μια αναθεώρηση του τρόπου που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε. Ενασχόληση με αφημένα μαθήματα/σεμινάρια.
Σκορπιός
04/01/2017
Σκορπιός
Οικονομικές επιστροφές, από και προς εσάς, αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα που ξαναμπαίνει στον Τοξότη, έως τις 12/1, ένα διάστημα όμως με πιθανές επίσης καθυστερήσεις σε πληρωμές και αγοραπωλησίες. Μην προχωράτε ακόμα σε καινούργια πράγματα, αλλά τακτοποιήστε παλιά θέματα. Ταυτόχρονα θα κάνετε αναθεώρηση αξιών, τι εκτιμάτε και τι όχι.

Τοξότης
04/01/2017
Τοξότης
Στο ζώδιό σας μπαίνει ξανά σήμερα ο Ερμής, καθώς κινείται ανάδρομα, και μέχρι τις 12/1 που θα κάτσει θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια θέλω σας, ορισμένες αποφάσεις και την κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Αναθεώρηση του εαυτού σας. Αναμένεται να φέρει καθυστερήσεις σε ξεκινήματα – μην προχωράτε σε τελείως καινούργια πράγματα.


Αιγόκερως
04/01/2017
Αιγόκερως
Ο Ερμής φεύγει για λίγο απ’ το ζώδιό σας καθώς κινείται ανάδρομα, ξαναγυρνά στον Τοξότη, απ’ όπου μέχρι τις 12/1 θα σας καλέσει να κλείσετε θέματα γραφειοκρατικά, εργασιακά ή άλλα, και να ολοκληρώσετε ορισμένους κύκλους. Θα είναι μέρες απολογισμών. Παράλληλα, θα σκεφτείτε πιο πνευματικά και υπερβατικά. Προσέξτε όμως αυταπάτες και κρυφές επαφές.

Ιχθύες
04/01/2017
Ιχθύες
Η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη λόγω της ανάδρομης πορείας που κάνει, θα φέρει μέχρι τις 12/1 καθυστερήσεις αλλά και αναθεωρήσεις σε επαγγελματικά θέματα. Μην προχωράτε σε τελείως καινούργια πράγματα, παρά μόνο σε επαφές ή συμφωνίες που δεν είχαν ολοκληρωθεί παλιότερα. Αναθεώρηση και του τρόπου που παρουσιάζεστε κι επικοινωνείτε δημοσίως.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics